Η πρωτοβουλία του πρώην προέδρου της ΕΠΣΕ Γιάννη Παπακωνσταντίνου για αλλαγή διοίκησης στον ΑΟ Χαλκίς με την προσθήκη σημαντικών ανθρώπων του επιχειρηματικού κόσμου της Χαλκίδας βρίσκεται σε θετική πορεία (Διαβάστε: Αποκλειστικό: Επαφή Παπακωνσταντίνου με επιχειρηματίες που …το ψάχνουν για ΑΟ Χαλκίς)

Η μελέτη των οικονομικών δεδομένων της ομάδας και η συγκρότηση ενός υγιούς πλάνου φαίνεται πως απαιτεί λίγες μέρες παραπάνω, από ότι υπολόγιζαν αρχικά οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες και για αυτό το λόγο, ο Γ. Παπακωνσταντίνου έστειλε επιστολή στον ΑΟ Χαλκίς όπου ζητά την ολιγοήμερη μετάθεση της Γενικής Συνέλευσης της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει:

  Μετά από συζήτηση με μια ομάδα επιχειρηματιών του νόμου μας, τα πράγματα τείνουν να έχουν θετική εξέλιξη, προς την ανάληψη της διοίκησης του Αθλητικού Ομίλου Χαλκιδος από αυτούς τους αξιόλογους επιχειρηματίες. Το απαραίτητο τη δεδομένη στιγμή είναι η παράταση ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας της πραγματοποίησης της γενικής συνέλευσης ούτως ώστε να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός ενός πλάνου βάθους 5ετιας με τους στόχους και την οργάνωση της ομάδας.