Δύο επιχειρηματίες της Χαλκίδας βρίσκονται ήδη σε αξιολόγηση των δεδομένων στον ΑΟ Χαλκίς λίγες μέρες πριν την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης, μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Δ & Α”, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΕ αποφάσισε για πρώτη φορά (…και πιθανότατα τελευταία) να αναλάβει την πρωτοβουλία ώστε να υπάρξει ένα υγιές διοικητικό σχήμα στον ΑΟ Χαλκίς και προχώρησε σε συνάντηση με δύο επιφανείς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Χαλκίδα.

Στόχος του φυσικά η αποφυγή ενός αδιεξόδου που μπορεί να προκύψει από την συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης, ειδικά έπειτα από την ανακοίνωση που εξέδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. (Δείτε ΕΔΩ).

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου παρέλαβε από τον Βαλάντη Μπλέτσα όλα τα οικονομικά δεδομένα του Συλλόγου, τα οποία και μετέφερε στους δύο επιχειρηματίες. Σύμφωνα με όσα ήταν δυνατόν μάθουμε, η πρώτη εντύπωση που σχηματίστηκε από την συνάντηση ήταν συγκρατημένα θετική και οι δύο συνομιλητές του πρώην προέδρου της ΕΠΣΕ ζήτησαν προθεσμία ως το βράδυ της Δευτέρας ώστε να κάνουν την δική τους έρευνα και να μελετήσουν τα στοιχεία που τους δόθηκαν.

Το σίγουρο είναι ότι οι δύο επιχειρηματίες είναι πολύ γνωστοί στην πόλη και επιτυχημένοι στον τομέα που δραστηριοποιούνται. Σε ότι έχει να κάνει με τον ΑΟ Χαλκίς θέλουν να δουν κατά πόσο μπορεί να υπάρξει ένα υγιές πλάνο για την ομάδα με εξασφαλισμένη ρευστότητα καθώς είναι σίγουρο πως δεν θέλουν, σε καμία περίπτωση, να προβούν σε κίνηση που ενδεχομένως να έχει αρνητικό αντίκτυπο τόσο προσωπικά όσο και στις επιχειρήσεις τους.

Την ίδια προσδοκία και συνάμα τον ίδιο φόβο έχει και ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου καθώς, όπως φάνηκε από την συνάντηση, οι τρεις άνδρες …εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος.