Αγιασμό, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιστιαίας, ενόψει της νέας μπασκετικής χρονιάς που αρχίζει σήμερα πραγματοποίησε χθες Παρασκευή 12 Οκτωβρίου το απόγευμα η ομάδα μπάσκετ του Τελεθριακού.

Η ομάδα φέτος είναι ανανεωμένη, έχοντας όμως κρατήσει κι έναν κορμό βασικών παικτών και πραγματοποιώντας παράλληλα και δυνατές μεταγραφικές κινήσεις, όπως ο Γιώργος Ρουμελιώτης που επέστρεψε μετά από δύο χρόνια και ο Μάκης Κιαπέκος με μακρά θητεία σε εθνικές κατηγορίες. Επίσης απ’ την ομάδα αποκτήθηκαν οι, Μπολμάτης (έχει φορέσει και παλιότερα τη φανέλα του Τελεθριακού), Ανδρίτσος και Ματάκιας.

Στην τεχνική της ηγεσία βρίσκεται ο έμπειρος βορειοευβοιώτης προπονητής Μάκης Φώτου, ο οποίος έχει δώσει πλούσια δείγματα προπονητικής γραφής με την ομάδα του Σύλλα Αιδηψού.

Μετά τον Αγιασμό ο Πρόεδρος Στέφανος Παπανδρέου μάζεψε την ομάδα στα αποδυτήρια θέτοντας τους στόχους για τη νέα σεζόν.

Μιλώντας στους παίκτες ο κ. Παπανδρέου τόνισε τη σταθερότητα που έχει δείξει η ομάδα όλα τα χρόνια της παρουσίας της στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ και έθεσε το στόχο για τη φετινή σεζόν, που είναι η είσοδος στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος. Επίσης ένας από τους στόχους που έθεσε ο κ. Παπανδρέου είναι και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση παιδιών στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει στους παίκτες ότι, τα θετικά αποτελέσματα της ομάδα είναι αυτά που θα φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο. Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στον προπονητή Μάκη Φώτου, για τον οποίο είπε πως είναι ένας προπονητής που δουλεύει με υψηλά επαγγελματικά στάνταρ.

Αναφέρθηκε τέλος και στις εργασίες που πρέπει να γίνουν ώστε να αναβαθμιστεί το κλειστό γυμναστήριο της Ιστιαίας. Να σημειωθεί ότι η Δημοτική Αρχή Ιστιαίας – Αιδηψού έχει στο σχεδιασμό της την τοποθέτηση παρκέ στο κλειστό της Ιστιαίας.

Τέλος, η Διοίκηση, μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα παρέθεσε γεύμα στους αθλητές σε ταβέρνα στην Ιστιαία.

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως η ο Τελεθριακός αγωνίζεται σήμερα στο Σχηματάρι με αντίπαλο τον τοπικό Πρωτέα για την 1η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.