Ήταν οπωσδήποτε μαι από τις δύσκολες εξόδους γα την ομάδα του Ηρακλή Ψ., αυτή στην έδρα της Σκεπαστής, που προερχόταν από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, εκτός έδρας, κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ομάδα της Αρτάκης, που την υποχρέωσε σε ισοπαλία και έδωσε στον Ηρακλή Ψ. το δικαίωμα να πλησιάσει στους 3 μόλις πόντους τους πρωτοπόρους!

Οι ″πράσινοι″ είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, στο α’ μέρος, όμως δυσκολεύονταν πολύ να πλησιάσουν με αξιώσεις την εστία του κέρβερου Σωτηρόπουλου! Η αποβολή στο  42′ του Ι. Αθ. Θαλασσινού, σίγουρα άλλαξε τις ισορροπίες με αποτέλεσμα στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι να μην μπορέσουν να αντέξουν την πίεση των φιλοξενούμενων και να υποκύψουν φυσιολογικά…

Ο ″χορός των γκολ″  άρχισε στο 56′ όταν ο Ζουλιώτης πλαγιοκόπησε την αντίπαλη άμυνα μπήκε προς την αντίπαλη περιοχή σούταρε δυνατά και η μπάλα αφού χτυπά στο δοκάρι, τελικά καταλήγει στα δίκτυα και 0-1!

Η ΄΄4άδα΄΄ των σκόρερς του Ηρακλή Ψ.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, 60′ ο Μήτρου πήρε ωραία μπαλιά μπήκε ταχύτατα και ″εκτέλεσε″ τον Σωτηρόπουλο, 0-2, για να έρθει 3′ αργότερα (63′) ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Μάριος Καραχάλιος, να χριστεί και σ’ αυτό το παιχνίδι σκόρερ, γράφοντας το 0-3! 
Το ″κερασάκι στην τούρτα″, ήρθε στο 81′ όταν μετά από έξοχο συνδυασμό των παικτών του Ηρακλή Ψ. ο Βαγγ. Ανέστης, κάνει το 0-4 και θα ολοκληρώσει έτσι το θριαμβευτικό πέρασμα των ″πρασίνων″, από την Σκεπαστή!

Ο διαιτητής Στέλιος Φώτης και οι συνεργάτες του Κώστας Κωνσταντιος και Περικλής Δελχάς, τα πήγαν πολύ καλά.

*ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Γιώργος Τσαραμίρσης-Βαγγέλης Μπεκάκος):
Σωτηρόπουλος, Ι. Αθ. Θαλασσινός, Σ. Ανδρέου, Καψάλας, Παυλ. Γερογιάννης, Καρατζούδης, Γεωργίου, Ι. Β. Θαλασσινός, Αλεξίου (59′ Α. Ανδρέου), Αθ. Θαλασσινός, Αγιασοφίτης (60′ Κωνσταντός).

*ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών (Σάκης Μεθενίτης): Κηρόπουλος, Ζουλιώτης (79′ Βογιατζής), Σπανός, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Τσολάκος, Καραχάλιος, Σιαράπης (58′ Π. Δ. Σκριβάνος), Γκάβαλης (66′ Γ. Αγγελάτος), Ανέστης, Μήτρου (75′ Χασαπίδης).