Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο  “Σωτήρης Σαμαρτζής” του Αφρατίου Μιαούλης Φύλλων και Δύστος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0.

Ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για την νίκη χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες έχοντας δοκάρια (από ένα η κάθε μία) και ήρωες τους δύο τερματοφύλακες τον Κώστα Τσαβαρή (Μιαούλης Φύλλων) και των Άρη Κιούση (Δύστου) που με σπουδαίες επεμβάσεις στέρησαν το γκολ από τις αντίπαλες ομάδες.

Η ομάδα του Κώστα Παπαρίδη είχε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι  στο πρώτο ημίχρονο έμεινε όρθια λόγω της σπουδαίας επέμβασης του Κώστα Τσαβαρή στο σουτ Στουραίτη.

Οι γηπεδούχοι με «άναρχη» ανάπτυξη και γεμίσματα δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Δύστου που με ευκολία κρατούσε το «μηδέν».

Στην επανάληψη ο κόουτς των γηπεδούχων με τις κατάλληλες ανακατατάξεις στον σχηματισμό με πλαγιοκοπίσεις και καλή κυκλοφορία απείλησε την εστία του Τσαβαρή και έχασε την μεγάλη ευκαιρία με την Πόγκα και τον Γιάννη Κατσαρή να σταματιούνται από δοκάρι και Άρη Κιούση.

Ο Δύστος του Σάκη Νικολάου που μας εξέπληξε με την αλλαγή στην συμπεριφορά του μιας και δεν διαμαρτύρονταν στους διαιτητές και με μαεστρία ομολογουμένως  κατεύθυνε την ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αναχαίτισε με ευκολία τους Κώστα Τρίκκα και Γιάννη Κατσαρή, και ελέω Τσαβαρή δεν βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο σουτ του Στουραίτη λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο β’ ημίχρονο ο Δύστος είχε δοκάρι σε φάουλ του Αποστόλη Πιλάτη αλλά είχε προβλήματα ελέω Πόγκα και Κατσαρή την «γλύτωσε» λόγω Κιούση και αστοχίας του Μιαούλη Φ., αλλά λίγο έλειψε στα χασομέρια να κλέψει το ματς στην κόντρα .

Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για μία κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα του Παναγιώτη Τρίκκα πάνω στον Αποστόλου , και για ένα πέναλτι σε τράβηγμα του Στουραίτη από τον Καρβελά στον διαιτητή Μάριο Πόγκα.

Η διαιτησία του Μάριου Πόγκα ήταν σε γενικές γραμμές καλή με τους βοηθους Ελένη Κοτταρά και Ανδρέα Μπακατσέλο να είναι άριστοι.

Το Δυνατά & Αθλητικά ευχαριστεί το Δ.Σ του Μιαούλη Φύλλων για την άψογη φιλοξενία στον απεσταλμένο του Μανώλη Βέττα.

Μιαούλης Φύλλων(Κ.Παπαρίδης):Τσαβαρής, Καρβελάς(81’Ζαχαριάς Β.), Καρατζής(54 Πόγκας), Μαραγκός(86’Πετράκης), Τρίκκας Π., Μπαλωμενος, Κατσαρής, Ζαχαριάς Αργ., Τρίκκας Κ, Δάδινας(54’Πόγκας), Γεωργίου.

Δύστος(Σ.Νικολάου): Κιούσης, Κότσαρης(90’ Γκικας), Μπράχο. Πιλατης Γ., Πιλατης Απ., Θεοδορακόπουλος, Αποστόλου, Μάλλιος, Λαθουράς, Ποδαράς(79’Κόλλιας), Στουραίτης .

 

Για περισσότερες φωτογραφίες  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ