Είναι η ″μεταγραφική βόμβα″ που πριν λίγη ώρα σας προϊδεάσαμε…

Στον Απόλλωνα Ερέτριας, συμφώνησε και θα συνεχίσει την καριέρα του ο 29χρονος στράϊκερ Νίκος Σταματάκος!
Δεν έχει ακόμα ΄΄στεγνώσει΄΄ το μελάνι από την σχετική ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας, του ΑΟ Ν. Αρτάκης με τον Ερετριανό επιθετικό και η πρόεδρος του ΄΄Δαφνηφόρου΄΄ της Ερέτριας, Ελεντίνα Πράσου, με τους συνεργάτες τους, ενήργησαν αστραπιαία και εξασφάλισαν την υπογραφή του Νίκου Σταματάκου (φωτό πάνω)!
Μεστός με πάρα πολλές εμπειρίες σε μεγάλες Εθνικές Κατηγορίες, ο Νίκος Σταματάκος, σίγουρα, επιστρέφοντας ΄΄σπίτι΄΄ του  θα βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ήδη πολύ αποτελεσματική, επιθετική επιθετική γραμμή των Ερετριανών!

Ο Νίκ. Σταματάκος (καθιστός στο μέσον) με την φανέλα του Απόλλωνα Ερέτριας, σε παλαιότερη ΄΄θητεία΄΄ του! (φωτό Google-΄΄Ευβοϊκή Γνώμη΄΄).

Οι ΄΄σταθμοί΄΄ στην καριέρα του Νίκου Σταματάκου: Απόλλων Ερέτριας, ΑΟ Λουκισίων, ΑΟ Χαλκίς, ΠΑΕ Καλιθέα, ΠΑΕ Εργοτέλης, ΑΟ Τρίκαλα, Εθνικός Πειραιά, Ηρακλής Ψ., ΑΟ Ν. Αρτάκης)

Η ανακοίνωση του ΑΟΝ Αρτάκης για την αποδέσμευση του Ν. Σταματάκου:
Ο Αθλητικός Όμιλος Νεας Αρτακης θα ήθελε να ενημερώσει για την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σταματακο Νικο.
Ο Νικος αγωνίστηκε με την ομάδα μας την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο .
Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε πανω απο ολα υγεία σε αυτόν και την οικογένεια του και καλή επαγγελματική συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα .
Από το ΔΣ το ΑΟΝΑ .