ΔΡΟΣΙΑ: ανταπόκριση

Κύπελλο Εύβοιας ″Αποστ. Πανταζής″:
ΑΠΚΟ Δροσιάς-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ…2-2 κ.α., 3-3 παρ. και 5-6 πέν.!
Παιχνίδι για γερές καρδιές και γερά νεύρα στην Δροσιά, με εκπληκτικές εναλλαγές και πλούσιο θέαμα για 120’ και πλέον, την διαδικασία των πέναλτι, που χρειάστηκε για μα αναδειχθεί ο νικητής, που θα έπαιρνε και την πρόκριση για την επόμενη φάση…
Αιφνιδίασε ο Ελλήσποντος και στο 20λεπτο βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2! Μόλις στο 2’ ο Κατσίμπρας, άνοιξε το σκορ, 0-1, ενώ 28’ αργότερα (20’) ο ίδιος έκανε 2 τα τέρματα της ομάδας του, 0-2, δίνοντας ΄΄γεύση΄΄ πρόκρισης στους φιλοξενούμενους! Ήταν όμως φυσικό ν’ αντιδράσει η τοπική ομάδα και να μειώσει με τον Γιάν. Λάμπρου στο 43’, 1-2, για να έρθει πάλι ο ίδιος παίκτης στο 58’, να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, 2-2 και ν’ αποκτήσει έτσι άγρια ομορφιά! Παρ’ ολίγον στο 81’ ο Ζαχ. Κατσίμπρας, να γίνει ο ήρωας των φιλοξενούμενων, όμως το κοντινό πλασέ το σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!
Στην ημίωρη παράταση ο ΑΠΚΟ έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με τον Κουζούλογλου στο 113’, 3-2! Στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα, οι του Ελλήσποντου, βρήκαν τον δρόμο προς τα δίκτυα και στο 4’ των καθυστερήσεων, ισοφάρισαν με γκολ του νεαρού Γιαλού, 3-3!
Ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι, με το ‘’χτυποκάρδι’’ να κορυφώνεται, όπου πρωταγωνίστησαν οι 2 τερματοφύλακες, με 5 αποκρούσεις, στα 16 πέναλτι που εκτελέσυηκαν:
Για τους γηπεδούχους του ΑΠΚΟ Δροσιάς: -Λάμπρου (1-1), Ζουρμπουλής (απόκρ. Ερ. Τόρα), Κουτσαυλής (2-2), Δεληγιάννης (3-3), Κουζούλογλου (4-4), Φρυγανάς (απέκρ. Ερ. Τόρα), Αυλωνίτης (5-5), Τζίδρας (απέκρ. Ερ. Τόρα)!
Για τους φιλοξανούμενους του Ελλήσποντου: -Κατσίμπρας (0-1), Νικολάου (απόκρ. Τσίμπος), Ερμ. Τόρα (1-2), Μπούρικας (2-3), Γ. Αγγελάτος (3-4), Γιαλός (απέκρ. Τσίμπος), Κικίδης (4-5), Ντούκα (5-6)!
Έτσι ο Ελλήσποντος πήρε την πρόκριση με ‘’ήρωες’’ τον Ζαχαρία Κατσίμπρα (2 γκολ και ένα εύστοχο πέναλτι) και τον Ερμίρ Τόρα (τρεις αποκρούσεις και ένα εύστοχο πέναλτι)!