Δεν δυσκολεύτηκε να ΄΄καθαρίσει΄΄ με 3-0 τον Πανελλήνιο, η ομάδα βόλεϊ του ΟΠΕ Χαλκίδας και σε συνδυασμό με την αναμενόμενη ήττα του ΑΟ Αγ. Στεφάνου, από την ΕΣ Ν. Μάκρης, κατέλαβε πανάξια την 4η θέση στην τελική βαθμολογία, της Α’ Τοπικής κατηγορίας της ΕΣΠΑΑΑ!
Πολύ δυνατή κατηγορία, με σπουδαίες και πολύ καλές ομάδες!
Αδιαμφησβήτητα κορυφαία ομάδα ο ΑΟ Δεξαμενής-Μεταμόρφωσης, που τερμάτισε στην 1η θέση, ήταν η πρωταθλήτρια και πήρε το, απ’ ευθείας,  εισιτήριο για την Β’ Εθνική!
Από εκεί και πέρα οι 4 ομάδες που ακολουθούν, ΕΣ Ν. Μάκρης, ΓΣ Γλυκά Νερά, ΟΠΕ Χαλκίδας και ΑΟ Αγ. Στεφάνου, θα παίξουν για μια θέση στον ΄΄ήλιο΄΄ (Β’ Εθνική)! Θα συναντηθούν 2 με 5 και 3 με 4 της βαθμολογίας.
Η ομάδα που θα συμπληρώσει τις 3 νίκες παίρνει την πρόκριση για την τελική αναμέτρηση, ο νικητής της οποίας (πάλι με 3 νίκες) ανεβαίνει στην Β’ Εθνική. Να σημειωθεί ότι ΄΄μετράνε΄΄ τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου μεταξύ των ομάδων! Ο ΟΠΕ Χαλκίδας, είναι στο 1-1, με την ομάδα των Γλυκών Νερών.
Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στα Γλυκά Νερά την Παρασκευή 29-Απριλίου και η 2η στο ΄΄Μελίνα Μερκούρη΄΄, την Τρίτη 3-Μαΐου!
Όπως αναφέραμε στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο, η ομάδα της Σοφίας Ιορδανίδη, ήταν καταιγιστική και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις αντιπάλους τους, φτάνοντας έτσι στο 3-0!
*τα σετ:

  1. 25-22, σε 30’…1-0,
  2. 25-18, σε 27’…2-0,
  3. 25-19, σε 26’…3-0.
Η Σοφία Ιορδανίδου και τα κορίτσια της!

*ΟΠΕ Χαλκίδας (Σοφία Ιορδανίδου): Παπαγεωργίου, Μπίσκα, Μιχαλιά, Ιορδανίδου, Δέδε, Λαΐου, (αρχική 6άδα) λίμπερο η Μπιτάδου και οι Αργύρη, Παπαγιαννοπούλου, Παναγιωτοπούλου και Τριχά.

*τα αποτελέσματα της 26ης -τελευταίας- αγωνιστικής:
* η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου: