Τα πρωτόκολλα τα πήρε ο αέρας στο γήπεδο της Θήβας στο αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή Ψαχνών και τον ΑΟ Υπάτου  με τους θεατές να είναι αρκετοί στις εξέδρες και να καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της κερκίδας.

Τα ερωτήματα πολλά που δημιουργούνται και είναι εύλογα πως μπήκαν μέσα όλοι αυτοί και σε ποια λίστα ήταν γραμμένοι ονομαστικα ? το ποιος έδωσε την άδεια ? το ποιος τους έλεγξε όλα  αυτά πήγαν περίπατο  με τους γηπεδουχους και αρμόδιους για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα να καλούνται να δώσουν εξιγήσεις.

Μετά το τέλος του ματς ένα “ανεγκέφαλος” σε εισαγωγικά από αυτούς που δεν ελέγχθηκαν ποτέ έστειλε τον Βεζυρτζόγλου στο νοσοκομείο εδώ θα δώσει απάντηση κανείς από τον επίσημο ΑΟ Υπάτου.

Η απάντηση οτι ήταν “ένας ανεγκέφαλος μεθυσμενος” δεν καλύπτει κανέναν νοήμων άνθρωπο εν έτη 2021 και σίγουρα ότι έγινε σήμερα το απόγευμα μετά την λήξη του αγώνα στην Θήβα με το τραυματισμό του Δημήτρη Βεζυρτζόγλου λίγο κάτω από τα μάτια σίγουρα δεν ήταν μικρές αμυχές και σίγουρα δεν ήταν από ένα ανεγκέφαλο.

Για να γίνεις μεγάλη ομάδα χρειάζονται και αλλά πράγματα εκτός από οικονομική επιφάνεια, μεταγραφές, μεγάλα προπονητικά επιτελεία,  χρειάζεται να έχεις αγάπη για το  ποδόσφαιρο.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΗΒΑΣ 2021