Με μία ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πλέον προπονητής του ΑΟ Χαλκίς τοποθετείται για την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα.
Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης το πάει ένα βήμα παρακάτω λέγοντας :
Καλό είναι να γράφουμε αλήθειες κ τους πραγματικους λόγους αλλά …..δεν γίνεται πάντα !!!
Καλό θα ήταν να ξέρουμε αν η ανακοίνωση του Δ.Σ εκφραζει και προσωπικά τους Παναγιώτης Πικραμένο και Βασίλη Καρλατήρα …. ή τον “ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ” ? 
Δεν ήθελα να βγάλω καμία ανακοίνωση κ δεν ήθελα όπως υποσχέθηκα για να μην επηρεάσω την προετοιμασία της ομάδας μου για τον δύσκολο κυριακάτικο αγώνα, ομως με λυπεί η σχετική ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας μας γιατί αναφέρεται στην βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας!
Θυμίζω πως στους 3 μήνες που ξεκινήσαμε κερδίσαμε όλα τα φιλικά πλην του Αγ. Ιεροθεου (2-1) κ της Αρτάκης (0-0) κ όλα τα παιχνίδια κυπέλλου 5-0 κ 8-0 με σοβαρότητα κ πειθαρχία !
Τώρα αν η εντός έδρας ισοπαλία 0-0 την Κυριακή σε ένα παιχνίδι που ναι μεν δεν είχαμε την ανάλογη εικόνα αλλά θα μπορούσε να τελειώσει κ με νίκη μας αν είμασταν πιο προσεκτικοί κ υπεύθυνοι τα αναιρεί όλα αυτά τότε λυπάμαι πολύ !
Την ομάδα την πίστευα κ την πιστεύω!
Καλό είναι να γράφουμε αλήθειες κ τους πραγματικους λόγους αλλά …..δεν γίνεται πάντα !!!
Καλή συνέχεια….