Ο Τάκης Ακριτίδης στο παιχνίδι με τ’ Αλάτσατα!

Είναι γεγονός ότι ο Παντριαδικός, στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, παρουσιάστηκε με ένα ανανεωμένο σε όλα πρόσωπο!
Νέα δραστήρια διοίκηση, πολύ καλό έμψυχο υλικό, ο κόσμος πλησίασε με θέρμη την ομάδα πάλι και στον πάγκο της ομάδας, ένας ΄΄δικός΄΄ της άνθρωπος, ο Τάκης Ακριτίδης!
Ένας προπονητής καταξιωμένος, στο Ευβοϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα, με πολλές γνώσεις, πάνω στο άθλημα, έχοντας μάλιστα την ΄΄στάμπα΄΄ του δουλευταρά, του προπονητή που ασχολείται και προσέχει τα νέα παιδιά, αλλά και που ΄΄…δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του΄΄!
Όλα συνηγορούσαν πως μια νέα εποχή ξεκινούσε για την ομάδα των Μεσσαπίων!

Η ομάδα του Παντριαδικού, όπως παρατυάχθηκε με τ’ Αλάτσατα!

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε, ήρθαν οι πρώτες επιτυχίες, αλλά και κάποια αποτελέσματα που ΄΄στράβωσαν΄΄ για την ομάδα του Παντριαδικού!
Όμως ας αφήσουμε τον κόουτς-Ακριτίδη, να δώσει το δικό στίγμα και να πει πως και γιατί, τελικά αποφάσισε να παραιτηθεί από την θέση του προπονητή του Παντριαδικού (ακολουθεί το μήνυμα του Τάκη Ακριτίδη, όπως ακριβώς μας το κοινοποίησε):

Τελευταίο κοουτσάρισμα , στον πάγκο του Παντριαδικού…

″Ξεκινήσαμε βάζοντας σαν 1ο στόχο να δημιουργήσουμε μια σωστή ομάδα, με βάσεις και μετά ανάλογα με την αγωνιστική συμπεριφορά μας και σαν 2ο στόχο βέβαια κάτι καλύτερο.

Στην πορεία και άγνωστο γιατί, χωρίς να δείξουμε πράγματα που συνηγορούν γι’ αυτό ο 2ος στόχος έγινε 1ος, εν αγνοία μου, με αποτέλεσμα στα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας να χάσουμε την ηρεμία μας και να έρθει η γκρίνια.
Βλέποντας ότι αδυνατώ να υποστηρίξω τα όσα η διοίκηση στοχεύει, αποχωρώ από την ομάδα για να βοηθήσω στην καλύτερη πορεία της.
Ευχαριστώ για τη συνεργασία, όμως άλλη μια φορά σκοτώνεται το όραμα και ακυρώνεται ο στόχος″.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι η ομάδα του Παντριαδικού, είναι πλέον σε αναζήτηση νέου τεχνικού, καθώς η απόφαση του Τάκη Ακριτίδη, είναι οριστική και αμετάκλητη!