Με μία νίκη που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και επαγγελματική έφυγε η Αρτάκη από την Τριάδα επικρατώντας του Παντριαδικού με 0-2.

Στο πρώτο ημίχρονο οι καλές στιγμές ήταν λιγοστές με τον Παντριαδικό να απειλεί πρώτος στο 8′ μετά από σέντρα του Νόνα η κεφαλιά του Κατσίμπρα πέρασε λίγο άουτ.

Η Αρτάκη μετά το 15λεπτο πήρε μέτρα στο γήπεδο πήρε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία κινήσεων χωρίς να απειλεί την εστία του εξαιρετικού Σπύρου Οικονομίδη.

Η Αρτάκη είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο από στημένες φάσεις και οι δύο με τον Γιάννη Θωμα να εκτελεί ισάριθμα φάουλ στο 16′ και στο 43′ και Οικονομίδης να αποκρούει και τις δύο φορές.

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Ζέρβα μπήκε αποφασισμένη στον αγώνα να πετύχει γκολ και το κατάφερε στο 56′ μετά από φάση διαρκείας ο κορυφαίος της Αρτάκης Γιάννης Θωμας γύρισε την μπάλα στο Βασίλη Κολιόπουλο και αυτός μέσα από την περιοχή νίκησε τον Οικονομίδη κάνοντας το 0-1 για τους πρωτοπόρους της Α’ ΕΠΣΕ. 

Ο Παντριαδικός πάλεψε με την κούραση να τον καταβάλει και τις επιλογές του Βασίλη Τσιμηχόδημου από τον πάγκο να είναι ελάχιστες όσο αφορά την ποιότητα , έτσι  ήταν φανερό ότι  η Αρτάκη είχε το πάνω χέρι και αυτό οφειλόταν στην ποιότητα και την εμπειρία του ρόστερ που ειχε να διαχειριστεί ο Β. Ζέρβας μέσα από τις επιλογές που θα ερχόταν από τον πάγκο.

Ο αγώνας και το διπλό κλείδωσε στο 86′ με ένα εξαιρετικό γκολ δείγμα της κλάσης του Βασίλη Τσομπάνη που ήρθε από τον πάγκο και στο διάστημα που αγωνίστηκε έκανε την διαφορά μετουσιώνοντας την καλή του απόδοση με ένα γκολ όταν μετά από ασίστ του Καραντάκη πλάσαρε εύστοχα τον Οικονομίδη κάνοντας το 0-2 για την Αρτάκη.

Το αγώνα σφύριξε ο Στέλιος Φώτης με συνεργάτες τους Περικλή Δελχά και Άγγελο Παππά.

Παντριαδικός(Β.Τσιμιχόδημος): Οικονομίδης, Πατερίτσας (64′ Τσούτσης), Ταψής, Γκρινιάρης, Τζάβρας, Νόνας (80′ Καραμπέτσος),  Χασάνδρας Γ., Κατσίμπρας, Τσιμιχόδημος (87′ Παπακωνσταντίνου),Χασάνδρας Δ.

Αρτάκη(Β.Ζέρβας): Αγριόδημος, Κολιόπουλος, Νάτσης, Γεωργίου (17′ λ.τ. Τουρκοχωρίτης), Θωμάς (83′ Ζαχαρόπουλος),  Τσούτης, Λούκας, Μαστροκώστας (57′ Τσομπάνης), Καραντάκης, Νικολάου (75′ Κούκα), Μπελίτσος