Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Κ16 ” Εμμανουηλίδης Μιχάλης ” έκανε η ομάδα του Ελλήσποντου/Πάο Κανήθου σημειώνοντας μεγάλη νίκη με 1-3 επί της Προποντίδας στο γήπεδο Βούρκου “Δ.Σκούρα” μετά από μια καλή εμφάνιση.

Με κατοχή της μπάλας και πρωτοβουλία των κινήσεων για την Προποντίδα στα μισά του α’ μέρους χωρίς να είναι επικίνδυνη με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν σιγά σιγά και να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ στο 34′ μετά από εκπληκτική ενέργεια του Γιαννάκη που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 36′ η κεφαλιά του Σπύρου από κοντά θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αναστασιάδη.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με μια καλή στιγμή για την Προποντίδα με τον Σπύρου στο 47′ το δυνατό σουτ να μην βρίσκει στόχο. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 48′ με τον Γιαννάκη αλλά ο Αναγνώστου αντέδρασε εξαιρετικά και έδιωξε σε κόρνερ.

Το κόρνερ θα εκτελεστεί και ο Χαμάζι με ωραία κεφαλιά θα νικήσει τον Αναγνώστου για δεύτερη φορά κάνοντας το 0-2.

Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Ελλήσποντου/Πάο Κανήθου θα κυριαρχήσει στο γήπεδο και στο 56′ κόρνερ του Μαστραγγελή ο Πατούλιας με δυνατή κεφαλιά γράφει το 0-3.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν στον ίδιο ρυθμό ο Γιαννάκης στο 61′ και στο 68′ βρέθηκε μια ανάσα από το τέταρτο γκολ με τον Αναγνώστου να τον κερδίζει με ισάριθμες επεμβάσεις.

Μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 78′ όταν ο κεραυνός του Τότσι θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Γιαννάκης ολομόναχος μέσα από την μικρή περιοχή θα στείλει την μπάλα άουτ.

Η Προποντίδα κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 97′ με κεφαλιά του Βαβουλιώτη έπειτα από απόκρουση του Αναστασιάδη.

Ίσως αυτό το τέρμα να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ρεβάνς και ελπίδες πρόκρισης για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής: Βελέντζας Β. – Βοηθοί: Κοντογιαννίδης Γ. – Δάλλας Κ.

Προποντίδα(Γ.Οικονόμου – Σ.Γεραντώνης): Αναγνώστου, Ηλιάδης, Παππάς, Δήμου, Μαρσελίνο, Βλάχος, Φισκατώρης, Καρακασίδης, Βλαχόπουλος Κ, Σπύρου, Τσαούσης.

(Πετρόπουλος, Κάγια, Μποχωρίτης, Χασάναγας, Σταματίου, Τσιριγώτης, Βαβουλιώτης, Βλαχόπουλος Α., Λειβαδίτης).

Ελλήσποντος/Πάο Κανήθου(Ν.Ευσταθίου – Α.Μαστραγγελής): Αναστασιάδης, Ρούσσος, Βουτηράς, Πατούλιας, Κυράνας, Δημητρίου, Δούλος, Χαμάτι, Γιαννάκης, Τότσι, Μαστραγγελής

(Φάκλαρης, Μπαφέρος, Θεοδωρίδης).

Για περισσότερες φωτογραφίες  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ