Αγώνας για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Εύβοιας, στον 8ο όμιλο και στο γήπεδο του Βούρκου, η Προποντίδα υποδέχτηκε την ομάδα του Ληλαντίου!

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ήταν εμφανής και οι γηπεδούχοι, του Νίκου Κιαπέκου, πήραν τα ηνία του αγώνα από την αρχή, επιβάλλοντας τους δικούς τους, γρήγορους ρυθμούς.
Φιλότιμη προσπάθεια από τους παίκτες του Ληλαντίου, όμως η διαφορά ήταν καθοριστική.
Η ″Μπάρτσα″, σίγουρα με την νίκη αυτή πήρε ένα σημαντικό αβαντάζ για να προκριθεί στον επόμενο γύρο, καθώς όλα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα, κόντρα στον Απόλλωνα Ερέτριας, στο γήπεδο του Βούρκου!
Να σημειώσουμε ότι εκκρεμεί ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής στον όμιλο, Ληλάντιο-Απόλλων Ερέτριας, και από τον οποίο λογικά ο Απόλλωνας αναμένεται να πάρει το 3ποντο, αλλά σημασία εδώ έχει και το σκορ!

Έτσι λοιπόν όλα θα κριθούν, λογικά, στον αγώνα του Βούρκου, με τον Απόλλωνα να βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση, καθώς θα χρειάζεται μόνο νίκη και λόγω της βαριάς ήττας από τον Αμαρυνθιακό (ντεζαβαντάζ γκολ)… Βέβαια όλα κρίνονται μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου!

*Τα γκολ:

  • 25′ ο Γκόσι βρίσκεται απέναντι στον Καρύμπα και ο ικανότατος σκόρερ της ″Μπάρτσα″ με πλασέ κάνει το 1-0!
  • 35′ κόρνερ του Κεχαγιά, μέσα στην περιοχή ο Ι. Παπακωνσταντίνου με καρφωτή κεφαλιά το 2-0!
  • 40′ και πάλι με κόρνερ του Κεχαγιά, αυτή φορά ο Αθ. Πάλλης με κεφαλιά κάνει το 3-0!
  • 65′ πολύ ωραία προσπάθεια του Σουρτζή, πλασέ και 4-0! 
  • 71′ ο Ντούρμας, με πλασέ μειώνει σε 4-1 για τους φιλοξενούμενους!
  • 76′ ο Στούπας μετά από ωραία προσπάθεια, βγάζει σέντρα ακριβείας και ο Σορτζής με κεφαλιά, κάνει το τελικό 5-1!

Άνετο απόγευμα για την διαιτητική 3άδα, των Χρήστου Σιαπλαούρα, Αντώνη Ιωάννου και Γιάννη Μπούρικα.

*ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Νίκος Κιαπέκος): Κουσκούτης, Στούπας, Χασάνδρας, Κεχαγιάς (75′ Χ. Πάλλης), Ι. Παπακωνσταντίνου, Σταθόπουλος, Ματράκας, Αθ. Πάλλης (46′ Μωραΐτης), Κουτσαυλής (62′ Σουρτζής), Γκόσι (70′ Βελούσης), Λάμτσε (46′ Τσιαβούρλας).

*ΛΗΛΑΝΤΙΟ (Νίκος Ρόγκας): Καρύμπας, Νικόλαρος, Νάνος, Ντούρμας, Λεονάρδος (46′ Αρτσίτας, 70′ λτ Μάρκου), Ματσούκας, Καπούρπης (λτ 44′ Μπαρίτας), Κρεμασμένος (46′ Ηλιόπουλος), Φαμπιάν (46′ Ηλιόπουλος), Μικράκης, Λαμπρόπουλος.

*ΦΩΤΟΡΕΠΡΤΑΖ από το παιχνίδι: