Στο πάρκο «Δημάρχου Σκούρα» στο Βούρκο η Προποντίδα υποδέχθηκε το Μιαούλη Φύλλων και οι γηπεδούχοι ήθελαν ένα διατηρήσουν τα κεκτημένα στη κορυφή.

Ο Μιαούλης Φύλλων ψάχτηκε πιο πολύ στις αντεπιθέσεις και με κύριους εκφραστές τον Μακρή και τον Κατσαρή προσπαθούσε να χτυπήσει εκεί.

Το ματς ξεκίνησε για τους γηπεδούχους με πολύ άγχος το οποίο το δείχνανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη φάση του ματς ήταν ένα φάουλ του Παναγιώτη Τρικκα που δεν ανησύχησε τον Κουσκουτη.

Η δεύτερη φάση του ματς ανήκε στους γηπεδούχους που ευτύχησαν να προηγηθούν.

Στο 31’ ο Φρυγανας εκτέλεσε ένα φάουλ με τη μπάλα να βρίσκει πάνω στο τοίχος και να αλλάζει πορεία με τον Αθανασίου να παίρνει το ριμπάουντ και με μια πανέμορφη κεφαλιά να ανοίγει το σκορ.

Σαν να μην έφτανε αυτό δυο λεπτά αργότερα στο 33’ ο Κατσαρής βγήκε από  τα δεξιά έκανε μια σέντρα στα όρια της μεγάλης περιοχής όπου βρέθηκε ο Τσιαμπαλης που με ωραίο σουτ πάνω στη κίνηση έκανε το 2-0.

Το ημίχρονο έληξε με τη Μπάρτσα να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 2-0 και να βρίσκει τα πατήματα της στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το πρώτο σκόρερ των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα, Λέο Γκιοσι να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 50’.

Έτσι η Προποντίδα όσο πέρναγε η ώρα έκανε διατήρηση δυνάμεων και έδωσε στον Μιαούλη περισσότερους χώρους.

Με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται αυτό και σε μια αντεπίθεση να γίνεται ο συνδυασμός ανάμεσα σε Κατσαρή και Μακρή με το δεύτερο να μειώνει στο σκορ σε 3-1 στο 70’.

Όσο πέρναγε η ώρα οι γηπεδούχοι έλεγχαν το παιχνίδι και απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα στο 72’ με την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του αμυντικού των φιλοξενούμενων Αργύρη Ζαχαριά.

Το τελειωτικό χτύπημα έδωσε ξανά ο Λέο Γκιοσι στο 86’ με ωραία ατομική προσπάθεια και ωραίο πλασέ στην αριστερή γωνία του Τζαβαρή σημείωσε το 4-1.

Πολύ καλή διαιτησία από τον κύριο Θανάση Παπακυριακο και τους βοηθούς του Χάρη Αντωνίου και Άγγελο Παππά.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στην μνήμη των θυμάτων που σκοτώθηκαν στην φονική τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Προποντίδα(ΠαναγιώτηςΤοκπασιδης): Κουσκούτης, Μωραΐτης, Αθανασίου (87′ Χ. Πάλλης), Σαμαρτζής, Φρυγανάς, Παπακωνσταντίνου, Κατσαρής (71′ Σμυρνής), Κυτίνος (71′ Σπύρου), Θ. Πάλλης (59′ Σταθόπουλος), Γκιόσι, Τσιαμπαλής (59′ Σουρτζής)

Μιαούλης Φύλλων(ΚώσταςΠαπαριδης): Τζαβαρης, Καρβελάς (77′ Α. Σελεμάι), Ι.Π. Καρατζής (59′ Ι.Γ. Καρατζής), Β. Ζαχαριάς (68′ Ράλλης), Π. Τρίκκας, Πετράκης, Κατσαρής, Αλ. Σελεμάι, Κ. Τρίκκας, Μακρής, Α. Ζαχαριάς.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ