Η Προποντίδα δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά τελικά πανηγύρισε το 4 στα 4. Η ομάδα των Κώστα Σταματίου επιβλήθηκε του Μιαούλη Φύλλων στο ουδέτερο γήπεδο του Αφρατίου με 1-2.
Η Μπάρτσα ξεκίνησε επιθετικά και κατάφερε να προηγηθεί σχετικά νωρίς, μόλις στο 10′ με τον Γκιόσι αλλά στη συνέχεια παρότι είχε την κατοχή, ήταν φλύαρη και δεν δημιούργησε καμία σημαντική ευκαιρία.
Μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων και αφού στάθηκαν τυχεροί στη φάση με το διπλό δοκάρι του Μιαούλη κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα πάλι με τον δαιμόνιο Γκιόσι. Μάλιστα το δοκάρι των γηπεδούχων του στέρησε τη δυνατότητα για το χατ-τρικ.
Από την άλλη η ομάδα του Μιαούλη δεν παρέδωσε τα όπλα, ήταν μαχητική, κοίταξε τα μάτια την μεγάλη της αντίπαλο και μετά την ισοφάριση είχε μια τεράστια φάση με τα διπλά δοκάρια να πάρει το προβάδισμα και την ευκαιρία στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού να ισοφαρίσει, ωστόσο ο νεαρός Γεωργίου δεν κατάφερε από κοντά να βρει στόχο.
Μελανό σημείο του αγώνα η χωρίς λόγο συμπλοκή των παικτών των δύο ομάδων στο 70′ σε μία φάση ανύποπτη. Σε ένα πλάγιο στο κέντρο του γηπέδου αλληλοσπρώχτηκαν οι παίκτες, ακολούθησε ένας κακός χαμός, ο Γεωργίου βρέθηκε στο έδαφος με αίματα στο πρόσωπο χωρίς όμως κάτι το σοβαρό αλλά η έγκαιρη επέμβαση του κ. Γκάτσου ήταν καταλυτική και τα πνεύματα ηρέμησαν.
Στο 6′ ο Γκιόσι θα βρει τον Συνοδάκη Τ. μέσα στη περιοχή, θα χάσει όμως το κοντρόλ και την ευκαιρία για την ομάδα του.
Στο 10′ ο Τζίτζιρας θα ανατρέψει τον Γκιόσι, το πέναλτι υποδεικνύει αμέσως ο κ.Γκάτσος, θα το εκτελέσει ο παθών και θα κάνει το 0-1.
Στο 30′ ο Καρβελάς Γ. θα σεντράρει, ο Κώστας Τρίκκας ανάμεσα στους αμυντικούς της Προποντίδας με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Στο 36′ πάλι ο Καρβελάς Γ. θα σεντράρει, ο Τρίκκας δεν θα βρει τη μπάλα η οποία θα καταλήξει στον Γεωργίου το σουτ του οποίου μπροστά στον Κουσκούτη θα βρει τα πόδια του Πάλλη Χ. και θα καταλήξει κόρνερ.
Στο 47′ ο Στούπας από κοντά δεν θα καταφέρει να νικήσει τον Τζάβαρη.
Στο 53′ ο Κ. Τρίκας δεν θα βρει στόχο μόνος απέναντι από τον Κουσκούτη.
Στο 54′ η φάση του αγώνα, φάση για highlight, όταν ο Κατσαρής με υπέροχο ανάποδο ψαλίδι θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη γραμμή του τέρματος, ο Κ. Τρίκκας θα κερδίσει το ριμπάουντ και με κεφαλιά θα τη στείλει εκ νέου στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια πάνω στη γραμμή του τέρματος θα απομακρυνθεί με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα υποστηρίζοντας ότι η μπάλα έχει βρει σε χέρι αμυντικού. Βοηθός και διαιτητής έδωσαν συνέχεια στο παιχνίδι.
Στο 64′ πανικός στην άμυνα των γηπεδούχων, με υπερένταση ο Τζάβαρης να αποκρούει κοντινή κεφαλιά του Στούπα, οι αμυντικοί να ολιγωρούν και ο Γκιόσι από κοντά να δίνει προβάδισμα να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του με 1-2.
Στο 80′ στο δυνατό σουτ του Γκιόσι μέσα από τη περιοχή η μπάλα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 95′ ο Κατσαρής θα βρει έξοχα τον Γεωργίου απέναντι από τον Κουσκούτη, αυτός όμως θα αστοχήσει απελπιστικά.
ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ(Σταμογιάννης Σ.): Τζάβαρης, Καρβελάς Γ., Καρατζής Γ.(61′ Τρίκκας Π.), Ζαχαριάς, Τζίτζιρας, Σελεμάι, Κατσαρής, Καρατζής Γε., Τρίκκας Κ., Καρβελάς Κ., Γεωργίου
ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ(Σταματίου Κ.): Κουσκούτης, Πάλλης Χ., Αθανασίου, Τσιαρβούλας, Συνοδάκης Α.(71′ Σαμαρτζής), Σταθόπουλος, Παπακωνσταντίνου(86′ Καλντάνι), Τσιαμπαλής(71′ Σπύρου), Συνοδάκης Τ.(52′ Πάλλης Θ.), Γκιόσι, Στούπας(86′ Σμυρνής)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκάτσος
ΒΟΗΘΟΙ: Λιαγκάκης-Χασάνδρας

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ