Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκαν η Προποντίδα με τον Μιαούλη Φύλλων σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο γήπεδο του Βούρκου.

Ήταν μόλις το πρώτο φιλικό για τους γηπεδούχους και φυσικά παιχνίδι νωρίς για συμπεράσματα, αφού η ομάδα έδειξε σφιγμένη από την προετοιμασία
.
Παρόλα αυτά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά βρήκε απέναντί της μια ομάδα ψυχωμένη που στάθηκε πολύ καλά μεσοαμυντικά και έδειξε βελτιωμένη στο δεύτερο φιλικό μετά από αυτό με την Ερέτρια.
Στο 3′ στο γύρισμα του Συνοδάκη Αλ. η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του εμβρόντητου Κουσκούτη.
Απρόσμενα η ομάδα του Μιαούλη παίρνει κεφάλι στο σκορ με 0-1.
Στο 4′ ο Στούπας μόνος από πλάγια απέναντι από τον Τζάβαρη στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 9′ έξοχη ασίστ του Συνοδάκη Αν. στον Γκιόσι, στην καρδιά της άμυνας των Φύλλων που δεν δυσκολεύεται να πλασάρει και να ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 21′ ο Κεραυνός του Γκιόσι δεν αιφνιδιάζει τον Τζάβαρη που πέφτει στη δεξιά του γωνία και απομακρύνει.
Στο 34′ νέα απόκρουση του Τζάβαρη στο πλασέ του Γκιόσι.
Στο 56′ μεγάλη ευκαιρία για τον Μιαούλη, όταν ο Καρατζής μπαίνει μέσα στη μικρή περιοχή, το δυνατό σουτ όμως που επιχειρεί περνάει παράλληλα από την γραμμή του τέρματος.
Οι πολλές αλλαγές μετά το 60′ έριξαν τον ρυθμό του αγώνα και η φιλική αυτή συνάντηση έληξε ισόπαλη.
ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ(Σταματίου Κ.): Κουσκούτης, Πάλλης, Μωραϊτης, Αθανασίου, Συνοδάκης Αλ., Παπακωνσταντίνου, Στούπας, Σταθόπουλος, Συνοδάκης Αν., Γκιόσι, Πάλλης Αθ.(Τσιαμπαλής, Βελούσης, Τσακλάνος, Παπακωνσταντίνου, Σουρτζής, Σπύρου, Συνιοδάκης Αν, Τσακόγιας, Δουρμούσογλου, Σμυρνής, Παυλάρας)
ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ(Σταμογιάννης Σ.): Τζάβαρης, Καρβελάς Γ., Μπαρσάκης, Ζαχαριάς, Τζίτζιρας, Ράλλης, Κροκόδειλος, Σελεμάι, Τρίκκας, Κατσαρής, Γεωργίου(Πετράκης, Σελεμάι Ε., Μπουλίος, Καρβελάς Αθ., Καρατζής, Κοκκάλας)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντωνίου Χ.
ΒΟΗΘΟΙ: Καρβελάς-Γάτος

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ