Tο γκολ του Βαγγέλη Ανέστη όπως ακούστηκε ζωντανά στον “αέρα” της ΈΡΑ ΣΠΟΡ σε περιγραφή Μανώλη Βεττα και στον συντονισμό της ιστορικής εκπομπής μικρόφωνο στα γήπεδα ο “αείμνηστος” Κώστας Μότσης.

Το παιχνίδι σταθμός στην ιστορία του Ηρακλή Ψαχνών στο Κρανίδι ο Θανάσης Μιχελής αποκρούει το πέναλτι του Λώττα, ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά από το Ράδιο Ευβοια 104, 1 το ραδιόφωνο που ξεκίνησε η εκπομπή Δυνατά & Αθλητικά.

Ευχαριστώ τον Δημητρη Ζώμα που ήταν στην κονσόλα και τον φίλο Κοσμά Γεωργίου που ήταν στην κάμερα.

Ο μεγάλος αρχηγός Παντελής Σεττος από τα αλώνια της Β’ ΕΣΚΑΣΕ μέχρι και την Α2 αρχηγός με τον Γ.Σ Κύμης. Ο Μανώλης Βέττας περιγράφει για λογαριασμό του 9,65 Σταθμού των Εργαζομένων το παιχνίδι  και ο Παντέλος με δύο τρίποντες βόμβες τριών πόντων βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

Η Μικελίνα Στεφανοπούλου σκοράρει με ενα απίθανο γυριστο βολέ και οι Αβαντίδες Χαλκίδας περνάνε στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην περιγραφή ο Μανώλης Βέττας στο σχολιασμό ο Νίκος Παπανταζής στην δημιουργία των φωτογραφιών ο Βαγγέλης Μούτουπας.

 

Η Δόξα Λευκάδας είχε μία πολύ καλή ομάδα αλλά ο Γ.Σ Κύμης του Βασίλη Μπρατσιάκου ήταν ισοπεδωτικός , ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς φεύγει στον αιφνιδιασμό και Σταυρος Τουντζιαράκης “κατεδαφίζει” την μπασκετα με ένα αρχοντικό κάρφωμα.

Περιγράφει για τον 9,65 fm Σταθμό των Εργαζομένων o Mανώλης Βέττας συντονίζει ο Γιώργος Καλιτσας

 

Ο Capitano Γιώργος Παπίλας εκτέλει φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα εκει που “ζευγαρώνουν οι αράχνες” και ο Ελλήσποντος μετά από πολλά χρόνια στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ευβοιας μετά την νικη επι της Δροσιάς με 1-0.

Περιγράφει για τον 9,65 fm Σταθμό των Εργαζομένων ο Μανώλης Βέττας.

 

Για δείτε και να ακούσετε το γκολ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK :https://www.youtube.com/watch?v=-RegfiQEAfw

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ