Ο τελικός του 2003 βρήκε αντιμέτωπους τον πανίσχυρο και φορτωμένος με ηχηρά ονόματα Ηρακλή Ψαχνών των Ηλία Σαββίδη , Θοδωρή και Κώστα Παχατουρίδη, Μυλωνά , του φέρελπι νέου τότε Χρήστου Ανέστη, του SUPER Mάριου Χρήστου με διοικητικό ηγέτη τον νυν Δήμαρχο Μεσσαπείων Διρφύων Γιώργο Ψαθά, απέναντι στον νεανικό Ολυμπιακό Χαλκίδας που είχε προπονητή τον Βασίλη Τσιμιχόδημο και ποδοσφαιριστές που απασχόλησαν για πάνω από δύο δεκαετίες τον Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και ήταν ο Κώστας Ραβανός, Νίκος Ευσταθίου, Γρηγόρης Παπαδέδες, Βαγγέλης Κοκκάλας, Σάλεμ, Βασίλης Παπαδημητρίου, Δημήτρης Βαταμίδης.

Το αγώνα σφύριζε ο νυν πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Μπάμπης Καρατζάς με συνεργάτες τον Γιάννη Φωτίου(ελέγχεται από το VAR για ένα οφ σάιντ που έδωσε κατά του Ολυμπιακου Χαλκίδας) και τον πάντα ακριβοδίκαιο Βασίλη Κατσούλα, 4ος ήταν ο Γιάννης Δραβαλόπουλος.

Η φάση που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός Χαλκίδας και δόθηκε ως οφ σάιντ.

Ο Ηρακλης Ψαχνών ήταν καλύτερος αλλά συνάντησες σθεναρή αντίσταση απο τον νεανικό και ενθουσιώδη Ολυμπιακό Χαλκίδας επικρατώντας στην παράταση με 2-0 χάρη σε δύο γκολ της χρυσής αλλαγής του παίχτη προπονητή Θοδωρή Παχατουρίδη Μάριο Χρήστου στο 92′ της παράτασης με σουτ, και στο 104′ με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι δύο ομάδες για να φθάσουν στον τελικό απέκλεισαν τα μεν Ψαχνά τα Λουκίσια και ο Ολυμπιακός τον Παντριαδικό εκτός έδρας.

Στην παράταση αποβλήθηκε με δευτερη Κίτρινη ο Δημητρης Βαταμίδης.

Οι εντεκάδες που παράταξαν οι δύο προπονητές ήταν:

Ηρακλής Ψαχνών:Παπακωνσταντίνου, Πάλλης, Παχατουρίδης Θ., Σαμπάνης, Αραμπατζούδης, Παχατουρίδης Κ., Μυλωνάς, Καρατζάς(Χρήστου), Καβαλάρης(Ανέστης Χρ.), Σαββίδης, Μανούκος.

Ολυμπιακός Χαλκίδας(Β.Τσιμιχόδημος): Ιακώβου, Παλίάτσος, Παπαδέδες, Τσίμπος(112′ Παπαγεωργίου), Ευσταθίου, Κοκκάλας, Σάλεμ, Παπαδημητρίου, Βαταμίδης, Λώλης(91′ Στρατής)

Το αγώνα περιγράφει ο Νίκος Παπανταζής που μας παραχώρησε και το βίντεο του αγώνα και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ μιας και μας εμπιστεύεται το πολύτιμο του αρχείο.

Σχολιάζει ο Γιάννης Τριφωνίδης μαζί με τον προπονητή Τάκη Ακριτιδη.