Ανταπόκριση για το Δυνατά & Αθλητικά: Μελέαγρος Καδράς

Σε ένα παιχνίδι που προϊόντος του χρόνου μετατράπηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, η Σκεπαστή νίκησε τον Ηρακλή Ψαχνών με σκορ 4-0 και πιστοποίησε την καλή και ανοδική της πορεία. Ο Ηρακλής, με την πραγματικά «βαριά» φανέλα, δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, έχουν φύγει αρκετά βασικά στελέχη του και ο νέος προπονητής του Άγγελος Βογιατζής χρειάζεται τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να «ταιριάξει» τα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα του «γηραιού».

Τα δύο πρώτα γκολ της Σκεπαστής ήταν «οσκαρικά». Μόλις στο 9΄ και μετά από τέσσερις επαφές με τη «μία», η μπάλα στρώθηκε λίγα μέτρα μπροστά από τον κύκλο του κέντρου όπου ο Γιάννης Θαλασσινός του Βασίλη, με ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Μώρου και άνοιξε το σκορ. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 11′, σε μια βαθιά μπαλιά του Κωνσταντού προς τον Ζουζουλή, ο φορ της Σκεπαστής αφού πέρασε με το δεξί κουντεπιέ τη μπάλα πάνω από τον Κουβούση, πριν εκείνη σκάσει στο έδαφος, με ένα μονοκόματα αριστερό σουτ την έστειλε για δεύτερη φορά στη γωνία του τέρματος των Ψαχνών και σημείωσε το 2-0. Η Σκεπαστή συνέχισε να ελέγχει το ματς, πίεζε αρκετά ψηλά την άμυνα του Ηρακλή ο οποίος έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Μαρίνο στο 35΄ (δεν πλάσαρε σωστά προς την εστία της Σκεπαστής) και στο 41΄ μετά από συνδυασμό των παικτών της, ο Τηλιόπουλος μπήκε οριζόντια προς την περιοχή του Γηραιού από αριστερά και αφού τρίπλαρε 2 αντιπάλους την «έσπασε» στον επερχόμενο Κωνσταντό ο οποίος με φαλτσαριστό πλασέ έστειλε για τρίτη φορά στα δίχτυα του Ηρακλή Ψαχνών.

Στο δεύτερο ημίχρονο το μοτίβο του αγώνα δεν άλλαξε (παρόλο που ο προπονητής του Ηρακλή ήδη από το 2-0 άλλαξε τη διάταξή του και έκανε την πρώτη “τακτική” αλλαγή του – Τσούμαρης αντί Τόλη – ώστε να ενισχύσει την επιθετική γραμμή του) και στο 53΄ μετά από σουτ του Τηλιόπουλου, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μώρου και στην επαναφορά Θανάσης Θαλασσινός με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Ηρακλής προσπάθησε να απειλήσει με στημένες φάσεις και διασπάσεις κυρίως από τη δεξιά του μεριά, όμως η αμυντική λειτουργία της Σκεπαστής ήταν σε γενικές γραμμές πολύ καλή. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού η Σκεπαστή βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Παπαποστόλου (ο οποίος στο 30′ απέβαλε τον προπονητή της Σκεπαστής Βαγγέλη Μπεκάκο για έντονη διαμαρτυρία) και των βοηθών Καμπούρη και Δάλλα.

Σκεπαστή (Τσαραμίρσης-Μπεκάκος): Αλεξίου, Γ.Θ. Θαλασσινός, Ντέντης, Καλλίτσης, Καψάλας, Κωνσταντός, Γεωργίου (77΄ Καρατζούδης), Γ.Β. Θαλασσινός, Τηλιόπουλος (70΄ Τσούπρος), Θ. Θαλασσινός (80΄ Π. Γερογιάννης), Ζουζουλής (65′ Δ. Γερογιάννης).

Ηρακλής Ψαχνών (Βογιατζής): Μώρος, Δούλος, Μαρίνος, Κουβούσης, Μπελίτσος, Τόλης (18΄ Τσούμαρης, 84΄ Στούπας), Χασαπίδης, Σπανός, Ντούμας (77΄ Σίμωσης), Σιαράπης (53΄ Θ. Βογιατζής), Γκούρλας.