Με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται στην νέα σεζόν η Ρόζμαρι Μωϋσιάδη, κόρη του γνωστού προπονητή Γιάννη Μωϋσιάδη και της πρώην προέδρου του Ηρακλή Ψαχνών Ίριδας Νίκου.

Η επιλογή των “πρασίνων” μόνο τυχαία δεν είναι αφού η 16χρονη τερματοφύλακας έχει δείξει τις ικανότητες της πέρσι με την γυναικεία ομάδα του Περιστερίου, με αποτέλεσμα μέσα στην σεζόν να έρθει η κλήση στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας των Κορασίδων. Το νεαρό της ηλικίας της και το ταλέντο που έχει, σε συνδυασμό με το πάθος και την εργατικότητα που δείχνει, έχει κάνει τους ανθρώπους του χώρου να την τοποθετήσουν στην λίστα με τις πιθανές πρωταγωνίστριες του Ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου στο μέλλον.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Ρόζμαρι Μωυσιάδη για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Μια ακόμα σημαντική μεταγραφική προσθήκη για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟ που φέτος θα αγωνίζεται στην Β΄Εθνική Κατηγορία.

Η 16χρονη τερματοφύλακας αποτελεί μία από τις ελπίδες κάτω από τα γκολπόστ στην ηλικία της και αποκτήθηκε από την ομάδα Γυναίκες Περιστερίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι βρισκόταν στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας των Κορασίδων.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com τόνισε  «Είμαι ευτυχισμένη που μια τέτοια ομάδα με επέλεξε και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών ενός τόσο ιστορικού Συλλόγου» .