Ολυμπιακός Χ.-Αστέρας Βατ….0-2: …νίκη-πρόκριση ο Αστέρας, πολύ καλές εντυπώσεις ο Ολυμπιακός Χ.! (φωτό)

Στο Πάρκο του Λαού πρεμιέρα της αγωνιστικής περιόδου, τόσο για τον Ολυμπιακό Χ. όσο και για τον Αστέρα Βατώντα, με τον αγώνα Κυπέλλου Εύβοιας, που η κλήρωση έφερε αντίπαλες τις δύο ομάδες στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής…

Λογικό φαβορί η ομάδα του Τάκη Ακριτίδη, καθώς αγωνίζεται μια κατηγορία πιο πάνω, αλλά και σαφώς πιο έτοιμη, στο στάδιο της προετοιμασίας! Ο Αστέρας ήταν αυτός που είχε την υπεροχή σε όλο σχεδόν τον αγώνα, όμως ήταν φανερά ακόμα ανέτοιμος και δύσκολα έφτανε στην αντίπαλη περιοχή, έχοντας απέναντί του μια άμυνα που λειτουργούσε πάρα πολύ καλά… Χρειάστηκαν δύο ασύλληπτα, μακρινά σουτ για να δημιουργήσουν το τελικό 0-2!

Οι ″ερυθρόλευκοι″ του Στέφανου Σαραντόπουλου, που σφύζουν από νέα παιδιά, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, παρά το γεγονός ότι έχουν μόλις 5 μέρες προετοιμασίας στα πόδια τους… Πολύ καλή μεσο-αμυντική λειτουργία, προσπάθειες επιθετικά, που όμως είναι σαφές ότι χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να γίνει αποτελεσματική η γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού Χ. (κάτι που σε μεγάλο βαθμό ″πλήρωσε″ την περασμένη αγωνιστική περίοδο και αποχαιρέτησε την Α’ ΕΠΣΕ).

Τα γκολ που έκριναν το παιχνίδι:

  • 56′ από μιά απόσταση 25 μέτρων, ο πολύπειρος Αργ. Κηρύκος, πιάνει ξαφνικό δυνατό σούτ, για να στείλει την μπάλα στο ΄΄παραθυράκι΄΄ και στα δίκτυα του πάρα πολύ καλού Κοντού, που ήταν αδύνατο ν’ αντιδράσει και ανοίγει έτσι το σκορ 0-1!
  • 75′ ο νεοαποκτηθής από τον Αστέρα Κ. Μπασινάς, 5 μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι (αντικατέστησε τον Γούναρη), επιχειρεί φοβερή ″λόμπα″ από 30 περίπου μέτρα, η μπάλα φεύγει με δύναμη και για μια ακόμα φορά καταλήγει, στο ″Γ″ της εστίας των γηπεδούχων, 0-2!

Καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με κορυφαία αυτήν του Φούρλη στο 38′ και στο 39′ με τον Ράνα… Οι φιλοξενούμενοι, είχαν καλές ευκαιρίες, στο 15′-46′ και 65′ με τον Γιαννουκάκο, με τον Γούναρη στο 44′ και στο 52 με τον Μαρμαρινό…

Ένα άνετο απόγευμα για τον Super League-άτο Ευβοιώτη διαιτητή Γιώργο Λάμπρου και τους άριστους επίσης συνεργάτες του Κώστα Δάλλα και Στράτο Ρέτσα…

***ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. (Στέφανος Σαραντόπουλος): Κόντος, Λέων, Ραβανός, Στέργ. Αποστολίδης (85′ Ρέγας), Στρατής, Κρίνης, Ράνα (72′ Καλλίρης), Παπακωνσταντίνου, Βαρτζής (81′ Σταμ. Αποστολίδης), Μάλλιαρης, Φούρλης (85′ Δέδες).

***ΑΣΤΕΡΑΣ Βατώντα (Δημήτρης Ακριτίδης): Σταθαράς, Μαρμαρινός, Τσώκος, Γούσιας, Κηρύκος, Κατόλης, Χρόνης (λτ 83′ Κοτρώτσιος), Σίμωσης, Γούναρης (70′ Κ. Μπασινάς), Γιαννουκάκος, Νεσίμι.

*ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον αγώνα: