Ολοκληρώθηκε και η 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου, των πρωταθλητών των ΕΠΣ, για την Γ’ Εθνική!
*ο ΑΟ Ν. Αρτάκης, ο νταμπλούχος Εύβοιας, ήταν και εδώ σε αυτή την διοργάνωση, απόλυτος κυρίαρχος, τερματίζοντας 1ος στην βαθμολογία και μάλιστα αήττητος! Έτσι οι ”ερυθροκίτρινοι” επέστρεψαν πανηγυρικά στην Γ’ Εθνική! Την επομένη 7η αγωνιστική ο ΑΟ Ν. Αρτάκης έχει το ρεπό του!
*με το 1-1 απέναντι στον ΑΟ Ν. Αρτάκης, στο ΔΑΚ Κορίνθου, ο ΠΑΣ Κόρινθος, ήταν η 2η ομάδα, που πήρε το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική! Ο ΠΑΣ Κόρινθος, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του, αδιάφορος κόντρα στον επίσης αδιάφορο Απολλωνα, στο Ευπάλιο!
*τεράστια νίκη-άνοδος για τον Ελλοπιακό, που κέρδισε καθαρά τον Περαμαϊκό με 2-0, αφήνοντας ουσιαστικά την πρωταθλήτρια Πειραιά, εκτός ”νυμφώνα”! Για την ομάδα της Βοιωτίας, αρκεί την τελευταία αγωνιστική στο Καρπενήσι, να πάρει έναν βαθμό και να πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδο!
*ο Περαμαϊκός, δεν κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο του Ελλοπιακού, στην Βοιωτία, έχασε καθαρά με 2-0 και πλέον ελπίζει μόνο σε θαύμα και μάλιστα απίστευτο! Οι Πειραιώτες θα πρέπει, μέσα στην απογοήτευσή τους, να κερδίσουν, την Κορωνίδα Κοιλάδας, αλλά και ταυτόχρονα να περιμένουν το ”θαύμα” να γίνει στο Καρπενήσι και ο Αίολος να κερδίσει τον Ελλοπιακό!
*τα γκολ στα παιχνίδια:

  • ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ-ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ…2-0
    26′ αυτογκόλ Μικρούλης 1-0, 65′ Σπανός 2-0.
    *75’ πέναλτι Τσαγκάρης (Περ.), απέκρουσε Κουτρούμπας.
    *κόκ.: 89’ Κολώνιας (Ελλοπ.).
  • ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ…1-1
    32′ Σεϊνταράσι 0-1, 60′ Χαρτσιάς 1-1.
  • ΑΠΟΛΛΩΝ Ευπαλίου-ΑΙΟΛΟΣ Καρπενησίου…6-1
    12’ Μπακαλίδης 0-1, 29’ Φλέγγας 1-1, 58’ Καραγιάννης 2-1, 59’ Ανδρεόπουλος 3-1, 67’ Γεωργουσόπουλος 4-1, 84’ Γεωργουσόπουλος 5-1, 85’ Πανουργιάς 6-1.
    *33’ δοκ. Μπακαλίδης,