Για το ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Αποστόλης Αποστολίδης-Θανάσης Στρατής-Κώστας Πουρνής-Αλέξανδρος Θωμάς.
ΡΑΔΙΟΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ για τον 96.5fm: Μανώλης Βέττας
Ο Α.Ο. Ν. Αρτάκης την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική επικράτησε με 3-2 του Ελλοπιακού, έφτασε τους 12 βαθμούς σε 4 παιχνίδια και με το απόλυτο των βαθμών ουσιαστικά εξασφάλισε την επάνοδο του στην Γ’ Εθνική 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε!

Ο Α.Ο.Ν. Αρτάκης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα αγώνα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, πήγε με το 1-0 στ’ αποδυτήρια και στο β’ μέρος, συνέχισε την πίεση και έφτασε στο 3-0 με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού… Και ενώ όλα έδειχναν ότι ήταν διαδικαστικό θέμα να ακουστεί το σφύριγμα της λήξης, ένα αναπάντεχο λάθος άμυνας και τερματοφύλακα, έφεραν το 3-1! Αιφνιδιασμένοι οι Αρτακιανοί, φάνηκαν να δυσλειτουργούν και για να έρθει το 90+1’ όταν ο Σπανός ανατράπηκε από  αμυντικό με τον διαιτητή να δίνει μέσα σε διαμαρτυρίες την εσχάτη των ποινών…!  Μείωσαν σε 3-2 οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν για την έκπληξη, όμως δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο, μέχρι το 95’+ που ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης και δόθηκε το σύνθημα για τα πανηγύρια της ανόδου!

Ήταν μια δίκαιη, πέρα για πέρα, νίκη για τον Α.Ο.Ν. Αρτάκης, που σε ένα ακόμα αγώνα, τον 4ο στην σειρά, έδειξε ότι ήταν η καλύτερη από τις ομάδες που αντιμετώπισε και δίκαια, οδηγεί αυτή την κούρσα των μπαράζ και επιστρέφει πανάξια εκεί που ανήκει στην Γ’ Εθνική!

Η φάση του αγώνα:

Στο 86’ όταν ο Ζουρμπουλης θα γυρίσει την μπάλα από δεξιά, μέσα στην περιοχή οι Λούκας και Ντελεκος άφησαν πανέξυπνα να περάσει η μπάλα στον Ταυταρίδη που από το σημείο του πέναλτι θα πιάσει, δυνατό σουτ αλλά ο Κουτρούμπας εκπ[ληκτικά διώχνει την μπάλα σε κόρνερ!

Τα γκολ του αγώνα:

  • 31’ 1-0 ΓΚΟΟΟΛ! Ο Ζουλιωτης από δεξιά κάνει την σέντρα, η μπάλα φτάνει στον Ντελέκο από αριστερά και μέσα από την μεγάλη περιοχή, κάνει επικίνδυνη σέντρα-σουτ, ο Τόρρα στην πορεία της μπάλας και από το ύψος της μικρής περιοχής με προβολή την ‘’σπρώχνει’’ στα δίχτυα και το 1-0, μέσα σε αποθέωση!
  • 52’ 2-0 ΓΚΟΟΟΛ! Ο Μεγάλος γυρίζει την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Κανάνι, με ένα καταπληκτικό γυριστό σουτ, την στείλει στην δεξιά γωνία του Κουτρουμπα κάνοντας το 2-0!
  • 68’ 3-0 ΓΚΟΟΟΛ! Ο Κανανι μέσα στην περιοχή θα βρει τον Σεινταράσι που από αριστερά θα πιάσει εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.
  • 78’ 3-1 ΓΚΟΟΟΛ! Άσχημο γύρισμα στον Ντουμάνη που με την σειρά του, θα κάνει λάθος διώξιμο μέσα στην μικρή περιοχή, με την μπάλα να φτάνει στον Σπανό που την έσπρωξε σε κενή εστία κάνοντας το 3-1.
  • 91’ 3-2 ΓΚΟΟΟΛ! Από ενέργεια του Σπανού, που θα μπει μέσα στην περιοχή θα συγκρουστεί με τον Ζουλιωτη και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι, κάτω από διαμαρτυρίες, το εκτελεί ο Ρισάι στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία, πάρα την προσπάθεια του Ντουμανη που έπεσε σωστά κάνοντας το 3-2.

Οι φάσεις του αγώνα:

2’ Ο Σιαράπης βρίσκει τον Χατζηστάμου, που θα κάνει την επικίνδυνη σέντρα στο σημείο του πέναλτι, όμως ο Ευθυμίου, κόβει σωτηρία την τελευταία στιγμή προτού γίνει απειλητικός ο Τόρρα.

6’ ο Τόρρα πασάρει στον Ταυταρίδη το σουτ που θα πιάσει έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα θα περάσει άουτ.

14’ Πολύ ωραία συνεργασία Ντελέκου και Τόρρα γύρισμα για τον Σεινταρασι που από θέση αριστερά θα συγκλίνει προς τον άξονα θα κάνει και το σουτ με τον Κουτρουμπα να μπλοκάρει.

16’ Ο Χατζησταμου πασάρει στον Ταυταριδη, που θα πιάσει φοβερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το δεξιό κάθετο δοκάρι.

21’ Ο Στασινόπουλος πασάρει στον Χατζηστάμου που από δεξιά θα κάνει την επικίνδυνη σέντρα, ο Τσελλος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ.

24’ από κόρνερ του Ταυταριδη, ή μπάλα θα φτάσει μέσα στην περιοχή ο Στασινόπουλος, πιάνει σουτ-βολέ στον αέρα, ο Χατζηστάμου θα μπει στην πορεία της μπάλας, ο Κουτρουμπας όμως θα μπλοκάρει σωτήρια.

34’ Ο Ρισάι έξω από την μεγάλη περιοχή από δεξιά θα εκτελέσει το φάουλ ο Τζόρνταν θα πιάσει την κεφαλιά αλλά ο Ντουμάνης μπλοκάρει.

43’ κόρνερ του Ριζάϊ από δεξιά, Σενάι και Ρεσβάνης, προσπαθούν να συνεργαστούν, όμως ο Τσούπρος παρεμβαίνει εντυπωσιακά και διώχνει…

50’ Ο Λάμπρου έξω από την μεγάλη περιοχή από δεξιά βρίσκει τον Ρισάι που θα κάνει την επικίνδυνη σέντρα-σουτ, με τον Ντουμανη να διώχνει σε κόρνερ την μπάλα.

51’ Από κόρνερ από δεξιά που εκτέλεσε ο Κολώνιας, ο Τζορνταν όμως δεν μπορεί να πιάσει καλά την κεφάλια και η μπάλα να περνάει άουτ.

54’ κόρνερ του Ντελέκου από δεξιά, ο Τσούπρος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα βρίσκει στον Ευθυμίου και να καταλήγει κόρνερ.

56’ καταπληκτική εκτέλεση κόρνερ του Ταυταρίδη από αριστερά, ή μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ από το αριστερό ‘’Γ’’ του Κουτρούμπα.

65’ Ο Στασινόπουλος θα κάνει λάθος γύρισμα για τον Ντουμάνη, ο Ρισάι πήρε την μπάλα έκανε την πάσα για τον Ρεσβάνη, που θα την γυρίσει στον Τζόρνταν που σουτάρει, η μπάλα θα βρει στον Ζουλιώτη και καταλήγει κόρνερ…

84’ Ο Λούκας γυρίζει πολύ ωραία στον Κανάνι μέσα στην περιοχή όμως Κουτρούμπας, έγκαιρα πέφτει στα πόδια του και απομακρύνει την μπάλα.

86’ …η φάση του αγώνα!

89’ Ο Στασινόπουλος έξω από την μεγάλη περιοχή θα πιάσει ένα φιβερά δυνατό σουτ με τον Κουτρούμπα, να διώχνει εκπληκτικά σε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κάστας Δήμερας από τις Κυκλάδες, με βοηθούς τον Παύλο Παπαδόπουλο και την Σταυρούλα Λαμπρόπουλου από τον Πειραιά.

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Γιάννης Καρβέλης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Καρλατήρας (46’ Κανάνι), Τσούπρος (87’ Κουτρόπουλος), Στασινόπουλος, Σιαράπης, Χατζηστάμου (75’ Ζουρμπουλής), Ντελέκος, Τόρρα (46’ Μεγάλος), Ταυταρίδης, Σεινταράσι (75’ Λούκας).

ΑΟ ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Κουτρούμπας, Ρούπακας, Σενάι, Ευθυμίου, Τσέλλος, Λάμπρου (73’ Δήμου), Ρεσβάνης, Σκουρτανιώτης (66’ Σπανός), Κολώνιας (83’ λ.τρ Αρκούδης), Ρισάι, Τζόρνταν.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ