Με το εντυπωσιακό 5-0 επικράτησε ο Ταμυναικός του Όλυμπου Γυμνού στο Τσαρπάλειο Στάδιο του Αλιβερίου.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη ήταν κυρίαρχη σε όλο τον αγώνα και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το σκορ έμεινε στο 5-0 ελέω του τερματοφύλακα Χρήστου Μωραΐτη του Ολύμπου που πραγματοποίησε σωρεία επεμβάσεων  με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι του Γιάννη Μώρου που μπλόκαρε την μπάλα.

Ο Ταμυναικός είχε δημιουργία υπομονή με την τετράδα Βρέτου, Κοτρογιάννη Σταματούκου, Μώρου, να «οργιάζει» να πετυχαίνει 3 από τα 5 γκολ της ομάδας και να είναι η αιχμή του δόρατος για την ομάδα του Β.Ντόβολη.

Ο Όλυμπος Γυμνού περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο χωρίς καθόλου κυκλοφορία της μπάλας παιδικά λάθη στην άμυνα, και πραγματικά παραδόθηκε μετά το δεύτερο γκολ και ηττήθηκε φυσιολογικά με 5-0.

Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος έχει πολύ δουλειά να κάνει και σίγουρα στο καρνέ του δεν είχε τσεκαρισμένο με βαθμούς το ματς του Αλιβερίου, αλλά η ιστορική ομάδα της Γυμνού θα πρέπει να συνέλθει αγωνιστικά και να ενισχυθεί ποιοτικά τον Δεκέμβρη και όχι ποσοτικά για να παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία.

17’ κόρνερ του Μώρου μόνος αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι ο Β.Αναστασίου με βολέ έκανε το 1-0.

20’ πέναλτι κέρδισε ο Μώρος το εκτέλεσε ο Σταματούκος έκανε το 2-0 δεν πανηγύρισε το γκολ σε ένδειξη σεβασμού προς την πρώην ομάδα του.

53’ πέναλτι σε χέρι του Βασίλη Τριανταφύλλου κέρδισε ο Ταμυναικός το εκτέλεσε ο Μώρος και ο Μωραίτης μπλόκαρε την μπάλα στην δεξιά του γωνία.

60’ ο Κοτρογίαννης έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και με τρομερή λομπα νίκησε τον Μωραίτη γράφοντας το 3-0 , δεν πανηγύρισε το γκολ και αυτός σαν τον Σταματούκο προς ένδειξη σεβασμού προς την ομάδα του χωρίου του και την ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα και αναδείχθηκε.

66’ ο νεοεισελθών Τζέσι Μπράχα με σουτ έκανε το 4-0.

73’ Σουτ του πολύ δραστήριου Μπράχα ο Μωραίτης απόκρουσε σε  πρώτο χρόνο ο Μώρος ακολουθούσε την φάση και με κοντινή προβολή έκανε το 5-0.

Εύκολο διαιτητικό απόγευμα για την τριάδα Δημήτρη Χουλιαρά, Δαυίδ Πριόνα και Γιάννη Κελεπούρη.

Tαμυναικός(Β.Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Πιλάτης, Καρατζάς, Β. Αναστασίου (70′ Φωτιάς), Ιδ. Αναστασίου (63′ Μπράχα), Κοτρογιάννης (76′ Πομάρες), Βρέττος, Σταματούκος (70′ Πέππας), Μώρος (76′ Καλαμιώτης), Μανδράκας.

Όλυμπος Γυμνού(Δ.Αντωνόπουλος): Χρ. Μωραΐτης, Στ. Θανάσι (80′ Παρασκευάς), Κουσερής (46′ Σακκής), Τσουμάνης, Τριανταφύλλου, Ρουμπής, Τοπάλι (46′ Αλ. Θανάσι), Θ. Μωραΐτης (58′ Καμπούρης), Κοκκάλας, Μπαρώτας, Μπασούκος (70′ λ.τ. Νικολάου).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ