Σε βορειοευβοιώτικα χρώματα βάφτηκε το ντέρμπι της αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ ανάμεσα στον Τελεθριακό και στον Αίαντα Αυλίδας. Οι βορειοευβοιώτες επικράτησαν 79-76 στον αγώνα που έγινε στο κλειστό της Αιδηψό, λόγω των εργασιών τοποθέτησης παρκέ στην Ιστιαία, υποχρεώνοντας έτσι τον Αίαντα στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του ήταν ντέρμπι όχι μόνο κατ’ όνομα αλλά και κατ’  ουσία, αφού καμία ομάδα δεν ξέφευγε στο σκορ και το προβάδισμα εναλλασσόταν τακτικά. Ακόμα και στα μισά της τρίτης περιόδου στις αρχές της τέταρτης που ο Τελεθριακός πήρε ένα μικρό προβάδισμα 8 πόντων, ο Αίαντας κατάφερε να βρει επιθετικές λύσεις και να επιστρέψει στο ματς.

Στα τελευταία βέβαια δευτερόλεπτα, οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν ποιο ψύχραιμοι και παρά το γεγονός, ότι στερούνταν τις υπηρεσίες του Παπαθανασίου, που είχε φύγει με πέντε φάουλ και του Χοτζαλάρι που είχε τραυματιστεί, κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά το προβάδισμα που είχαν και να φτάσουν στη νίκη.

Κορυφαίοι του Τελεθριακού ήταν ο Γιώργος Ρουμελιώτης που πέτυχε 30 πόντους με δύο τρίποντα και ο Χοτζαλάρι που πέτυχε 23 με ένα τρίποντο. Από τον Αίαντα ξεχώρισαν οι, Αργυρίου με 26 πόντους με τέσσερα τρίποντα και Κωνστανούρας με 21 πόντους με ένα τρίποντο.

Διαιτητές: Ντάνος – Χριστοδούλου

Δεκάλεπτα: 18-19, 22-19, 21-16, 18-22

Τελεθριακός (Φώτου): Μέτα, Ρουμελιώτης Θ. 3, Παπαθανασίου 5 (1), Ρουμελιώτης Γ. 30 (2), Μπόλματης 2, Χοτζαλάρι 23 (1), Τσιτούμης, Ματάκιας, Κιαπέκος 14, Ανδρίτσος 2

Αίαντας Αυλίδας (Σάλιαρης): Μούντριχας 3 (1), Αργυρίου 26 (4), Κωνσταντόπουλος 2, Τσιώλης 6 (1), Αγγελέτος 6 (1), Κωνσταντούρας 21 (1), Κεραμάρης 2,Δάβρης 10