Σε δύο πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις έχει προχωρήσει η ομάδα μπάσκετ του Τελεθριακού. Πρόκειται για επιστροφές δύο παικτών στην ομάδα οι οποίοι είχαν πολύ σημαντική συνεισφορά στις πολύ καλές πορείες του Τελεθριακού.

Ο ένας είναι ο γκάρντ Γιώργος Ρουμελιώτης, ο οποίος επιστρέφει στο βορειοευβοιώτικα παρκέ και στην ομάδα του Τελεθριακού. Μάλιστα να αναφέρουμε πως ο Γιώργος Ρουμελιώτης, που πέρσι αγωνίζονταν στη Γ΄ Εθνική και στο Λοκρό Αταλάντης έχει κατακτήσει και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Α΄ ΕΣΚΑΣΕ με τη βορειοευβοιώτικη ομάδα.

Ο δεύτερος είναι ο σέντερ Μάριος Μπολμάτης ο οποίος είχε φορέσει ξανά τη φανέλα του Τελεθριακού από το 2014 ως το 2016. Να σημειώσουμε πως το πέρασμά του από τη Βόρεια Εύβοια άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και φέτος αναμένεται να ενισχύσει και πάλι σημαντικά τον Τελεθριακό κάτω απ’ τα καλάθια.

Εκτός όμως από προσθήκες είχαμε και αποχωρήσεις. Απ’ του Βορειοευβοιώτες αποχώρησαν ήδη ο Σεραφείμ Παπάνογλου και Παναγιώτης Κλούρας.

Τέλος να επισημάνουμε πως μετά τη λήξη της μπασκετικής σεζόν που μας πέρασε έφυγε ο προπονητής της ομάδας Ανέστης Διαδίτσιος και τη θέση του πήρε ο πολύ έμπειρος βορειοευβοιώτης τεχνικός Μάκης Φώτου.