ΑΕΕΠ Χαλκίδα & ΧΒΑ έτοιμες στα ΄΄pits΄΄ της Γ’ Εθνικής και της Α’ ΕΣΚΑΣΕ! (φωτό)

0
1329

Η έναρξη των υποχρεώσεων της ΑΕΕΠ Χαλκίδα και της Χαλκίδα-ΒΑ στα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής και της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, είναι ″προ των πυλών″! Είναι φυσικό λοιπόν τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων, έχουν ανεβάσει ρυθμούς για να είναι έτοιμες στην έναρξη!

Στα πλαίσια αυτά ήταν και το χθεσινό φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στις δύο ομάδες που έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων στο κλειστό ″Χαλκιά-Αναστασιάδη″, αλλά ταυτόχρονα έγινε και η παρουσίαση του ρόστερ τόσο της ΑΕΕΕΠ-Χαλκίδα, όσο και της Χαλκίδα ΒΑ.

Η παρουσίαση έγινε από την γνωστή, όσο και εντυπωσιακή, ραδιοφωνική παραγωγό Βένια Σαμπάνη…

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη ενός μπασκετανθρώπου, του Μάϊκ Ευαγγελίτση, που έφυγε απρόσμενα, στα 38 του μόλις χρόνια, χάνοντας την άνιση μάχη με την επάρατο… Ο Μάϊκ Ευαγγελίτσης, ήταν παίκτης στον Πανελλήνιο, την Νίκη Αμαρουσίου, ενώ τελευταία ήταν παίκτης και προπονητής στον Προμηθέα Χαλανδρίου.

Μετά την παρουσίαση των ομάδων, ακολούθησε φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, με διαιτητές τους Γιώργο Τσάλα και τον Γιάννη Μασλατζίδη.

Στην φιλική αυτή αναμέτρηση, οι δύο τεχνικοί (Δημ. Παπαδόπουλος και Βασίλης Μπρατσιάκος)  και τα επιτελεία τους, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτες και συστήματα, χρήσιμα για την συνέχεια… Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν ΑΕΕΠ Χαλκίδα-Χαλκίδα ΒΑ 71-74 (τα δεκάλεπτα: 22-12,36-33, 53-50, 71-74).

***φωτορεπορτάζ: