Αλάτσατα-Παντριαδικός 1-0: Επέστρεψαν για τα καλά…απέκλεισαν τον Παντριαδικό

0
725

Επέστρεψαν για τα καλά και το έδειξαν τα Αλάτσατα αποκλείοντας στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ευβοίας τον ανανεωμένο Παντριαδικό νικώντας τον με 1-0.

Η ομάδα του Σταύρου Γιαννάκη στηριζόμενη στην εμπειρία και την ποιότητα των περισσότερων παλιοσειρών Ξιφαρά, Πεππέ, Στρατή, Δεληγιάννη, αλλά και σε άλλα έμπειρα παιδιά που έχουν αρκετά ποδοσφαιρικά χιλιόμετρα στα πόδια τους όπως οι Βλάχος ο σκόρερ Τουζούν , ο Ντόκα, ο Παπίλας,  μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι κάνοντας  την διαφορά κατηγόριων να μην φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι απώλεσαν δύο πολύ σπουδαίες ευκαιρίες με τον Πέτρο Στρατή στο πρώτο μέρος και από καθαρή ατυχία και αστοχία δεν προηγήθηκαν.

Στο β’ ημίχρονο ο Παντριαδικός ήταν αυτός που στο ξεκίνημα πάτησε καλύτερα στο γήπεδο η ομάδα του Βασίλη Τσιμιχόδημου και ήταν αυτή που απείλησε δις την εστία του εξαιρετικού Λευτέρη Δεληγιάννη που όπου χρειάστηκε κράτησε το μηδέν για τα Αλάτσατα.

Κόντρα στην ροή του αγώνα στο 70′ λεπτό του αγώνα ο Πέτρος Στρατής βρέθηκε σε θέση δεξιού εξτρέμ σέντραρε στο ύψος του πέναλτι εκεί βρέθηκε ο “δαιμόνιος” Χρήστος Τουζουν που με ασύλληπτη γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τα Αλάτσατα στέλνοντας φιλάκια κάπου στην κερκίδα.

Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν πίεσαν στην συνέχεια με αρκετά κόρνερ και στημένα περιφερειακά της περιοχή με τους γηπεδούχους να κρατάν την πολύτιμη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Παντριαδικός με αρκετά νέα πρόσωπα στην σύνθεση τους έδειξαν ότι θέλουν δουλειά ακόμα μιας και η συνοχή είναι ένα κομμάτι που θα δουλέψουν στο επόμενο διάστημα μέχρι την αρχή του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΕ.

Αρκετά καλή διαιτησία του Δημήτρη Καλαμάτα και των συνεργατών του Κώστα Αργύρη και Στράτου Ρέτσα.

Αλάτσατα(Στ.Γιαννάκης):Δεληγιάννης, Τουζούν, Κορήτας(87′ Ανδρέου), Πεππές, Τσιτσόπουλος, Ξιφαράς,NDOKA(Τσάλλας Δημ.), Γκίνης(75′ Νικολάου), Στρατής(92′ Καραγιάννης), Βλάχος, Παπίλας.

Παντριαδικός(Β.Τσιμιχόδημος):Οικονομίδης, Χασάνδρας Δ., Πατερίτσας(51’Καραμπέτσος), Γκρινιάρης, Τζάβρας, Νόνας, Χασάνδρας Γ., Κατσίμπρας, Κεραμιδάς(69′ Τσούτσης), Μουτουσίδης, Τσιμιχόδημος.