Στο Αλεξάνδρου η ομάδα των Αλατσάτων υποδέχθηκε τον ΑΟ Λουκισιων σ ένα ματς που τη περσινή χρονιά πάλευαν μέχρι τη τελευταία αγωνιστική ποιος θα πάρει την απευθείας άνοδο στην Α Κατηγορία.

Στο σημερινό αγώνα το πρώτο μισάωρο ήταν πιο πολύ παιχνίδι κέντρου με τις δυνατές μονομαχίες να υπάρχουν. Σε μια φάση μέσα στη περιοχή του Κατσαρή, και ενώ ο ΑΟΛ αγωνιζόταν εκείνη τη στιγμή με δέκα παίχτες λόγω του τραυματισμού του Παναγιώτη Κουτσαυλη, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με το Σιγανό να είναι ο κερδισμένος μέσα απ’ τη σύγχυση και μ ένα ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο 47′ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια, ύστερα από μια μπαλιά του Τζαβρα στη πλάτη της άμυνας των Αλατσάτων ο Κωνστανταγκας βρέθηκε απέναντι απ’ το Τσιμπο και μ ένα σουτ στη δεξιά γωνία του ανήμπορου ν αντιδράσει κιπερ έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω με τα Λουκισια να πατάνε πιο καλά όσο περνάει η ώρα. Ωστόσο, στο 75′, οι γηπεδούχοι μ ένα άριστο passing game προώθησαν την μπάλα αριστερα στο Ντεγιαννη που με ένα ωραίο πλασέ στην αριστερή γωνία του Κατσαρή έκανε το 2-1.

Στο 84′ είχαμε τη φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μια πτώση του Λεκκα μέσα στη περιοχή και δυο λεπτά μετά ο Κωνστανταγκας εκτέλεσε ένα φάουλ έξω απ’ τη περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει στο τοίχος με το Τζαβρα τελικό αποδέκτη που με μια άπιαστη κεφαλιά έκανε το 2-2.

Στην επόμενη φάση ο ΑΟΛ έβαλε γκολ με τον επόπτη κύριο Μπούρικα να σηκώνει τη σημαία και να δίνεται ορθώς οφσάιντ.

Αλάτσατα (Ακριτίδης Δ.): Τσιμπός, Καρατζάς, Ντούκα, Ε. Ντεγιάννης, Χ. Κουτσαυλής, Αγγελάκης (73′ Β. Ζαχαριάδης), Σταμέλος (86′ Θ. Κουτσαυλής), Φτούλης, Τσιαμπαλής, Π. Ζαχαριάδης (58′ Βλάχος), Σιγανός (58′ Τσάλλας).

Λουκίσια (Αντωνόπουλος Δ.): Κατσαρής, Δέδες, Χ. Μπουλούκος, Τζάβρας, Προβής, Κωνσταντόπουλος, Τζέμος (60′ Λέκκας), Σουλιωτάκης (85′ Μακρής), Κωνσταντάγκας, Γιαλός, Π. Κουτσαυλής (44′ Καράι λ.τ.).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ