Η Αναγέννηση Μαντουδίου προχώρησε στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας χρονιάς καθώς προχώρησε στην απόκτηση του τερματοφύλακα Αντώνη Παναγιωτόπουλου που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της Ιστιαίας στο πρωτάθλημα της Α΄Ε.Π.Σ.Ε.

Ο τερματοφύλακας Αντώνης Παναγιωτόπουλος έρχεται στην Αναγέννηση Μαντουδίου για την δεύτερη του θητεία μετά την επιτυχημένη πρώτη του θητεία καθώς ήταν καταλυτικός και εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης για την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Β’ Ε.Π.Σ.Ε και την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Σήμερα στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου Γιάννη Σακλάρα και του τερματοφύλακα Παναγιωτόπουλου επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τον έμπειρο γκολκίπερ.

ΑΡΧΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ-ΑΓΓΕΛΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΗΤΗΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
” Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΆΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΓΝΩΡΙΜΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ “
ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΞΑΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΕΡΟΣ,ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ.