Η Αναγέννηση Μαντουδίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης με τον Σταυρό με τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Τοκπασίδη να έχει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του με εξαίρεση τον τιμωρημένο Βρέττο και τον τραυματία Λιάκο.
Για την Αναγέννηση που πηγαίνει πανέτοιμη και παρά πολύ καλή ψυχολογία θέλει να ξεκινήσει την βαθμολογική της και αγωνιστική αντεπίθεση που θα την βοηθήσει να ανέβει βαθμολογικά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, και στόχο μόνο η νίκη και το τρίποντο απέναντι στον Σταυρό.
Είναι ένα παιχνίδι που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων που θα γεμίσουν το γήπεδο προκειμένου να δώσουν την ώθηση στην Αναγέννηση για να φτάσουν σε μια σημαντική νίκη ενός μαχητικού αντιπάλου.
Διαβάστε Επίσης...
06/06/2026 Παναγιώτης Βρέττος: Θέλω να γίνομαι καλύτερος σε αυτό που αγαπώ το ποδόσφαιρο, ο τραυματισμός μου ήταν ένα μάθημα ζωής!
04/05/2026 Αναγέννηση Μαντουδίου: Η έξοδος στο Β’ τοπικό, και η ώρα να μιλήσει και πάλι ο Κώστας Καντζούρας!
09/02/2026 Μακρυκάπα – Αναγέννηση Μαντουδίου 2-0: Ο Καραντάκης έχει όλους τους τρόπους για να σκοράρει και οι Λύκοι μπήκαν στην ”εξίσωση του 3”!
04/02/2026 Κώστας Καντζούρας: Ήμασταν, Είμαστε & Συνεχίζουμε ελπίζω να σας λύθηκαν οι απορίες!
21/01/2026 Αναγέννηση Μαντουδίου: Γυρίζει σελίδα με κινήσεις από το πάνω ράφι, αντεπίθεση διαρκείας και πτήση παραμονής!
21/01/2026 Αναγέννηση Μαντουδίου: “Ανέβασε” τον Μάνο Φιόλα στον Βορρά ενισχύοντας τα μετόπισθεν στην μάχη της παραμονής!




