Το Δυνατά & Αθλητικά σας μεταφέρει ζωντανά λεπτό προς λεπτό την απόλυτη μάχη τίτλου που θα κρίνει τον πρωταθλητή στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον ΑΟΝ.Αρτάκης και τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

 

Για το Δυνατά & Αθλητικά στο γήπεδο της Νέας Αρτάκης βρίσκονται οι: ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΤΤΑΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΡΝΗΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΩΜΑΣ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ.

Διαιτητές: Παναγιώτης Κουκούλας (σύνδεσμος διαιτητών  Λέσβου) – βοηθοί: Αλέξανδρος Βισκαδούρος (σύνδεσμος διαιτητών Ηρακλείου) – Γρηγόρης Δεδικούσης (σύνδεσμος διαιτητών Λάρισας) – 4ος διαιτητής: Θωμάς Μπουρουτζίκας (σύνδεσμος διαιτητών Λάρισας).

ΑΟΝ.Αρτάκης(Δημήτρης Μαγκαφίνης): Ντουμάνης, Ρέντζας, Στασινόπουλος, Τσούπρος, Μπιμπισίδης, Λάμπρου(32′ Χατζηστάμου), Παπαδάκης, Ταυταρίδης, Παυλίδης, Ιορδανίδης, Σπηλιώτης(9′ Σαλπιγγίδης).

Στον πάγκο οι: Φισκατώρης, Μερτύρης, Ζαχαράκης, Μουζάκης, Γερογιάννης, Χατζηστάμου, Βελλής, Κωνσταντάρας, Σαλπιγγίδης.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου(Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλλα, Χατζής, Παπαδόπουλος(66′ Κυριακίδης), Ιντζόγλου, Κρευμάδι(89′ Μουράτι), Μηλιώτης, Γιαλαμίδης(66′ Σεχολάρι), Κλιγγόπουλος, Μετάϊ(72′ Ζουκάν), Τουλίκας.

Στον πάγκο οι: Λαμπίρης, Κυριακίδης, Ζουκάν, Σεχολάρι, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος, Κουρτίδης, Μουράτι, Γκιώνης.

Οι δύο ομάδες έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανση τους πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι που κρίνει τον τίτλο.

Το γήπεδο Νέας Αρτάκης ” Νίκος Κίλιμπας ” είναι κατάμεστο για το πολύ μεγάλο ντέρμπι της 33ης αγωνιστικής που θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε.

2′ Ο Μετάϊ συνεργάστηκε με τον Κρευμάδι που γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή ο Μπιμπισίδης απομάκρυνε την μπάλα.

5′ 0-1 ΓΚΟΟΟΛ για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου! Ο Μετάϊ την σέντρα από αριστερά και ο Κρευμάδι με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή η μπάλα στα δίχτυα.

9′ Αλλαγή για τον ΑΟΝΑ! Ο Σαλπιγγίδης πήρε την θέση του Σπηλιώτη.

13′ Ο Κρευμάδι πάσαρε στον Γιαλαμίδη μέσα στην περιοχή το σουτ που έκανε ο Τσούπρος απομάκρυνε την μπάλα αποτελεσματικά.

15′ Καλοχτύπημενο φάουλ του Ταυταρίδη εκτός περιοχής κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας.

18′ Φάουλ του Ταυταρίδη ο Τσούπρος την κεφαλιά μέσα στην περιοχή η μπάλα δίπλα από την εστία.

32′ Αλλαγή για τον ΑΟΝΑ ο Χατζηστάμου στην θέση του Λάμπρου.

33′ Ο Παπαδάκης από αριστερά το κόρνερ η καρφωτή κεφαλιά του Παυλίδη από την μικρή περιοχή η μπάλα  ελάχιστα πάνω από την εστία.

40′ Το σόλο του Παπαδάκη δέχτηκε το μαρκάρισμα στα όρια της περιοχής από τον Χατζή ο διαιτητής Κουκούλας έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

45′ Σουτ του Μεταϊ μέσα από την περιοχή κόντραρε στον Ρέντζα και κατέληξε κόρνερ η μπάλα.

45+4′ Σουτ του Μετάϊ μέσα από την περιοχή ο Ντουμάνης με απίθανη επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ την μπάλα.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 0-1

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αιφνιδίασε τον ΑΟΝΑ νωρίς εν συνεχεία η ομάδα της Νέας Αρτάκης είχε την κατοχή μπάλας δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2.

Ο ΑΟΝ.Αρτάκης έχει άλλα 45 λεπτά να φτάσει στην ανατροπή του σκορ και στην νίκη που θα ισοδυναμεί με άνοδο στην Β’ Εθνική.

Μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΝ.Αρτάκης έχει 45 λεπτά μπροστά του για την ανατροπή και να γράψει ιστορία.

46΄Ωραία συνεργασία Παυλίδη – Χατζήσταμου και η πάσα για τον Ταυταρίδη η μπαλιά του για τον Παπαδάκη ήταν δυνατή για τον Παπαδάκη.

49΄Φάουλ του Κρευμάδι από θέση δεξιά εκτός περιοχής ο Ντουμάνης με εντυπωσιακή επέμβαση στην γωνία του έδιωξε την μπάλα.

51′ Φάουλ του Ταυταρίδη λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή ο Χατζής έδιωξε σωτήρια μέσα στην περιοχή πριν γίνει απειλητικός ο Σαλπιγγίδης.

54′ Απίθανη συνεργασία από αριστερά Παπαδάκη – Στασινόπουλου η πάσα για τον Χατζηστάμου που θα ανοίξει το κοντρόλ και τον Πατσιογεώργο να μπλοκάρει την μπάλα.

57′ 1-1 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ο ΑΟΝΑ! Ο Ταυταρίδης από δεξιά κάτω από την μεσαία γραμμή εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπιμπίσιδης με ένα υποδειγματικό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα στα δίχτυα.

61′ Πέναλτι για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου! Ο Μετάϊ έκανε την πάσα η μπάλα βρήκε στο χέρι του Στασινόπουλου. Ο Χατζής εκτέλεσε το πέναλτι και ο Ντουμάνης με απίθανη επέμβαση έδιωξε την μπάλα στην δεξιά του γωνία.

63′ Απίθανη συνεργασία από δεξιά Χατζηστάμου – Παυλίδη θα γυρίσει την μπάλα ο Ιντζόγλου σωτηρία σε κόρνερ προτού σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ο Σαλπιγγίδης.

66′ Διπλή αλλαγή για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Σεχολάρι και Κυριακίδης στις θέσεις των Παπαδόπουλου και Γιαλαμίδη.

72′ Αλλαγή για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ο Ζουκάν στην θέση του Μετάϊ

77′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΝΑ! Ο Χατζηστάμου την μπαλιά για τον Παυλίδη που καθυστέρησε να σουτάρει τον πρόλαβε ο Χατζής και κόρνερ η μπάλα.

82′ Ο Χατζηστάμου την σέντρα ο Παπαδάκης δέχτηκε το μαρκάρισμα του Κυριακίδη μέσα στην περιοχή βρέθηκε στο έδαφος ο διαιτητής Κουκούλας έδωσε συνέχεια.

83′ Ο Ιορδανίδης την μπαλιά κεφαλιά του Παυλίδη μπλόκαρε ο Πατσιογεώργος

84′ Ο Τσούπρος την μπαλιά ο Χατζηστάμου σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ πλάσαρε τον Πατσιογεώργο η μπάλα έγλυψε το δεξί δοκάρι και πέρασε έξω η μπάλα.

89′ Αλλαγή για τον Εθνικό Νέου Κεραμίδιου ο Κρευμάδι έδωσε την θέση του στον Μουράτι.

Τέλος αγώνα 1-1

Ο ΑΟΝΑ έκανε τεράστια προσπάθεια μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου παίρνει πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας και κατακτά τον τίτλο και την άνοδο στην Β’ Εθνική.