ΑΟ Χαλκίς-Αήττητος Σπάτων 2-0: Οι ποδοσφαιριστές έκαναν το καθήκον τους

0
557

Νίκη για τον ΑΟ Χαλκίς με 2-0 που το έφερε στην 2η θέση της βαθμολογία απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογία Αήττητο Σπάτων στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Λύκου παρότι στερήθηκε τις υπηρεσίες του Βαγγέλη Ντελέκου και με μικρό έως ανύπαρκτο ροτέισον σε όλο τον β’ γύρο  επικράτησε με το”καθαρό” 2-0 του Αήττητου Σπατων χάρη στα γκολ του Γιάννη Θωμά στο 16′ λεπτό μετά από ασίστ του Λάμπρου Πολίτη, και ωραία ψυλοκρεμαστή κεφαλιά του εξαιρετικού για ακόμα ένα ματς Παναγιώτη Γεωργίου στο 76′ μετά από φάουλ του Ταυταρίδη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στον αγώνα αλλά έπεσαν πάνω σε έναν  τρομερό Δημήτρη Ντούμανη που στο πρώτο 30′ λεπτό και γενικά σε όλο το ματς ήταν εξαιρετικό με αποκορύφωμα την απίστευτη απόκρουση στο σουτ του Νικλητσιώτη στο 19′ λεπτό.

Οι παίχτες του Δημήτρη Λύκου είχαν καρδιά ψυχή και πήραν το πολύτιμο τρίποντο που πέραν της 2ης θέσης τους δίνει και την παραμονή στην κατηγορία , κάνοντας ταυτόχρονα διαδικαστικού χαρακτήρα το ματς της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας.

 

Οι παίχτες και η τεχνική ηγεσία έκανα το καθήκον τους και πλέον η μπάλα πηγαίνει “δυστυχώς” πάλι στην διοίκηση που πρέπει να πλαισιώσει αυτά τα παιδιά που είναι κατα 98% από την Ευβοια με ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές για να προσπαθήσει πραγματικά και όχι ουτοπικά να κάνει το άλμα στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Εξαιρετική η διαιτησία του Καλογερόπουλου με συνεργάτες τους Γιαννίκο και Μασούρα.

Αο Χαλκίς(Δ Λύκος): Ντουμάνης, Μιχελής, Τσίγκρος (78′ Χαλιώτης), Γεωργίου, Καραμπάς, Εμέκα Ταυταρίδης, Ανέστης (70′ Παπαδάκης), Θωμάς, Πολίτης (82′ Πατερίτσας), Μυρτέζα (52′ Βαλκάνος).

Αήττητος Σπάτων(Π.Κωνσταντακόπουλος):  Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας (68′ Γκούμας), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας (46′ Μωϋσιάδης), Σκαφίδας (59′ Κατσικογιάννης), Νικλητσιώτης (46′ Σκούμας), Βιδάλης, Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα.