Με 2-1 επικράτησε η Δροσιά της Αιδηψού στο γήπεδο και έφτασε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισόβαθμη με το Αυλωνάρι στους 17 βαθμούς. 

Τον αγώνα επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός στο 18′ του Αφένδρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε το κάταγμα κνήμης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνόπουλου χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και επηρεασμένο από τις απουσίες των Χάρη Ελευθερίου, Παναγιώτη Αναστασίου και Δημητρης Μπασούκου, κέρδος για τους γηπεδούχους η συμμετοχή των νεαρών Τουλίτση και Τζέμου στο αρχικό σχήμα.

Η Αιδηψός σαφώς επηρεασμένη από τον σοβαρό τραυματισμό του Αφενδρα αντέδρασε στο παιχνίδι προηγήθηκε , είχε δύο δοκάρια και προδόθηκε από ένα στιγμιαίο λάθος στην άμυνα και κάντρα στην ροή του αγώνα ηττήθηκε με 2-1.

Στο 24′ μετά από άριστα εκτελεσμένο φάουλ έξω από την περιοχή ο Τίτο Μπιμπάι έστειλε την μπάλα στο “Γ” του Αραβανή κάνοντας το 0-1 για την Αιδηψό.

Στο 44′ είχαμε την ισοφάριση για την Δροσιά με τον Βαρσαμά να μπαίνει στην περιοχή από πλάγια να “πέφτει” στο έδαφος με τον Διαιτητή Κηρύκο να δείχνει την άσπρη και τους παίχτες της Αιδηψού να διαμαρτύρονται έντονα για την ορθότητα του πέναλτι .

Ο Χρήστος Βαρσαμάς ήταν εύστοχος ξεγελώντας τον Κυριακού ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 47′ του πρώτου ημίχρόνου.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με την Αιδηψό να μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να έχει την μεγάλη φάση προς την εστία του Αραβανή.

Στο 57′ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού η Δροσιά πήρε το προβάδισμα όταν μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων  ο Σεινταράσι με πλάσε μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 περνώντας κεφάλι στο παιχνίδι.

Κάπου εκεί το ματς που ακροβατούσε πειθαρχικά από την αρχή του αγώνα έγινε ροντέο πέντε λεπτά μετά το γκολ η Αιδηψός έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κ.Φώτου με δεύτερη κίτρινη κόκκινη για μαρκάρισμα πάνω στον Σωκράτη Ελευθερίου .

Στην φάση της αποβολής είχαμε διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων με τον διαιτητή Γ. Κηρύκο να κάνει παρατηρήσεις στον Τίτο Μπιμπάι που τον “στόλησε” κανονικά μετά την αποβολή του συμπαίχτη του.

Οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων φούντωσαν περισσότερο όταν μετά προσπάθεια τους στην μεγάλη περιοχή η μπάλα βρήκε το χέρι του Προβή με το Διαιτητή Κηρύκο  να το θεωρεί ακούσιο και να συνεχίζεται το παιχνίδι.

Παρότι οι φιλοξενούμενοι έμεινα με δέκα ποδοσφαιριστές ήταν αυτοί που απείλησαν περισσότερο στο παιχνίδι έχοντας δύο δοκάρια και τον τερματοφύλακα Αραβανή να σταματά των Τίτο Μπιμπάι με ωραία επέμβαση σε φάουλ λίγο πριν την λήξη.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε την Δροσιά νικήτρια μία νίκη που επισκιάστηκε δυστυχώς από το σοβαρό τραυματισμό του Δ. Αφένδρα της Αιδηψού.

Σε μέτρια μέρα ο διαιτητής Γιάννης Κηρύκος για όλα όσα προαναφέραμε , πολύ καλοί οι δύο βοηθοί του αγώνα Δαυίδ Πριόνας και  Γιώργος Νικολάου.

  • Όλοι οι παίχτες τις Αιδηψού πανηγύρισαν το γκολ μαζί με τον τραυματισμένο συμπαίχτη τους.
  • Στην φάση του τραυματισμού αποβλήθηκε ο προπονητής της Αιδηψού Γ. Δημητρίου.
  • Το μήλο κάτω από την μηλιά στην περίπτωση του γιου του παλαίμαχου παίχτη και αρχηγού του ΑΠΚΟ Δ. Ελευθερίου μιας και ο γιος του Γιάννης Ελευθερίου μπήκε στον αγώνα στο 93′ σαν αλλαγή.
  • Σε ερώτηση μας ποιος είναι ο καλός Μπιμπάι ο Αντριάνο Μπιμπάι απάντησε με χιούμορ ΕΓΩ.
  • Το Δυνατά & Αθλητικά εύχεται περαστικά στο Δ. Αφένδρα και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους
  • Χρέη προπονητή μετά την αποβολή του Γ.Δημητρίου έκανε ο πολύπειρος “δάσκαλος” Θανάσης Αναγνώστου.
  • Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Πικραμένος.

ΑΠΚΟ Δροσιάς (Δ.Αντωνόπουλος): Αραβανής, Καρλατήρας, Δεληγιάννης, Δουρδουβέλας, Προβής, Κάκιος, Τζέμος (52′ Σ. Ελευθερίου), Σουλιωτάκης (93′ Ι. Ελευθερίου), Σεϊνταράση, Βαρσαμάς (87′ Σκοπελίτης), Τουλίτσης (72′ Χ. Φρυγανάς).

Αιδηψός (Γ.Δημητρίου):  Κυριάκου, Κ. Φώτου, Αφένδρας (17′ λ.τ. Σαββόπουλος, 83′ Γάσπαρης), Κάππες (93′ Χοτζάι), Βασιλείου, Ηλ. Στεργίου, Γοργομάτης, Παπατζίκος (71′ Ν. Αναγνώστου), Αντρ. Μπιμπάι, Τίτο Μπιμπάι, Αργ. Στεργίου.