Ισόπαλοι με 0-0 αναδέχθηκαν οι ΑΠΚΟ Δροσιάς και Αμαρυνθιακός στο πολύ ενδιαφέρον ματς που έγινε στο γήπεδο της Δροσιάς.

Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Λάμπρου βρισκόμενοι σε καλή αγωνιστική κατάσταση σε όλο τον δεύτερο γύρο προσπάθησαν να διασπάσουν την εξαιρετική αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων χωρίς να τα καταφέρουν παρότι προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Καλύτερη στιγμή του ΑΠΚΟ Δροσιάς στο παιχνίδι στο 46’ του β’ ημιχρόνου όταν από κάθετη μπαλιά του Νίκου Κουζουλογλου ο Χάρης Ελευθερίου αστόχησε από ευνοϊκή θέση.

Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι στην φάση του 88’ όταν μετά από σέντρα του Χάρη Ελευθερίου ο Γιάννη Λάμπρου μαρκάρεται στην περιοχή από τον Ανέστη Πετράκη με τον διαιτητή Ντούρα να λέει παίζεται(και να δικαιώνεται από το σχετικό βίντεο).

Οι φιλοξενούμενοι του Θανάση Μεθενίτη επηρεασμένοι από την παρουσία στο αρχικό σχήμα του Παναγιώτη Σκριβάνου του Λ. λόγω ίωσης όλη την εβδομάδα δεν κινδύνεψαν αμυντικά πλην της φάσης του 46’ , αλλά και αυτοί με την σειρά τους ήταν ακίνδυνοι πλην τον στατικών φάσεων και ένα σουτ του Λέντι Μυρτέζα που μπλόκαρε ο Σωτηρόπουλος.

Τον αγώνα σφύριξε ο Στράτος Ντούρας με συνεργάτες τους Κώστα Κωνσταντιο και Χάρη Αντωνίου

ΑΠΚΟ Δροσιάς(Γ.Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης, Γ.Λάμπρου, Δεληγιάννης, Αυλωνίτης, Π.Ζουρμπουλής, Χρ. Ζουρμπουλής, Ζαχαράκης, Κουζούλογλου, Ιωαν. Λάμπρου, Χ.Ελευθερίου.

Αμαρυνθιακός(Θ.Μεθενίτης): Σακκής, Π.Τσούτσης, Ντρέκης (46′ Λέντι Μυρτέζα), Πέππας (82′ Αντ. Μυρτέζα), Ρεπετσάς, Σελίμ Μυρτέζα, Δ.Τσούτσης (46′ Π.Λ. Σκριβάνος), Σιαράπης, Πάλλης, Π.Δ. Σκριβάνος, Πετράκης.

 

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ