Με 5-0 επικράτησε ο ΑΠΚΟ Δροσιάς του Καλοχωρίου Παντειχίου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ευβοίας.

Η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου είχε τους 4 έμπειρους πυλώνες της σε εξαιρετική μέρα με τον τερματοφύλακα Αποστόλη Σωτηρόπουλο να πιάνει το τετ-α-τετ στο 5’ και να γλυτώνει τη ομάδα του από «μπελάδες» το Αντώνη Ντούκα απροσπέλαστο αλλά και δημιουργικό, τον Γιώργο Αγγελατο να καταπίνει χιλιόμετρα και να δημιουργεί, και φυσικά τον Μαστροκώστα MISTERGOAL  Νίκο να πετυχαίνει 4 τέρματα παρουσία και του γνωστού άγνωστου ΓΟΥΡΛΗ για τον έμπειρο φορ στο γήπεδο.

Η  Δροσιά έχει όμως και νεαρούς που έχουν κανει τεράστια βήματα προόδου  Δεληγιάννης εξαιρετικό αμυντικά πολύ καλός δημιουργικά, ο Γιώργος Λάμπρου δεν πέτυχε γκολ μοίρασε ασίστ σε Μαστροκώστα και Ζαχαρακή , ο Εφραίμ Ζαχαρακης ένα μοντέρνο χαφ που πατάει περιοχή σκοράρει , δημιουργεί και αμύνεται με την ίδια επιτυχία.

Είναι σίγουρο ότι στον ΑΠΚΟ Δροσιάς λείπει το «βάθος» στο «ρόστερ» αν καταφέρει και ενισχυθεί σίγουρα η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

 

Το Καλοχώρι Παντείχι στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι σε ένα καλύτερο αντίπαλο και στα πρώτα 20 λεπτά ήταν ποιο εύστοχο θα είχε πετύχει σίγουρα κάποιο τέρμα.

Η ομάδα του Αντώνη Καπνίση έχει ορθολογική ανάπτυξη και πλάνο στο παιχνίδι της που με ομάδες Β’ ΕΠΣΕ θα φανεί και στο γήπεδο ο Γιάννης Αποστόλου είναι ο πυλώνας της δημιουργίας και ο «ΣΤΑΡ» αυτής με έμπειρα παιδιά όπως οι Θανάσης Κάκιος  Καραμπάς Κώστας να συνθέτουν ένα ρόστερ καλό για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΕ.

Τα γκολ πέτυχαν ο Νικος Μαστροκώστας (4) και ο Εφραίμ  Ζαχαράκης.

Άριστη η διαιτησία του Γιώργου Τσακού και των συνεργατών του Χάρη Αντωνίου και Αντώνη Γεωργαρά.

ΑΠΚΟ Δροσιάς(Γ.Λάμπρου):Σωτηρόπουλος(46’Κυριακίδης), Διοκμετζίδης, (46’Μπατσιώτης), Πετράκης, Λάμπρου, Ντούκα, Ζαχαράκης, Αγγελάτος(70’Πλέρος), Δεληγιάννης(46’Ζουρμπουλής), Γιαλός, Μαστροκώστας, Λάλάκος(70’ Φαμπιάν).

Καλοχώρι/Παντείχι(Αντ.Καπνίσης): Αλωπούδης, Μάλλιαρης(78’Καραμπάς Χρ.), Ντασιώτης, Καραμπάς Κ., Τρίκκας, Κάκιος, Ντουρμας, ΑποστόλουΓ.(68’ Παναγιάρης), Αποστόλου Μ., Κονόμι, Ευσταθίου.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ