Τι ματσάρα ήταν αυτή! Ντέρμπι από τα παλιά με τέσσερα όμορφα γκολ, δυο δοκάρια και πολλές φάσεις ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους, σκληρές μονομαχίες, γρήγορο ρυθμό και στο τέλος η Δροσιά και ο Νηλέας Νεοχωρίου πήραν από έναν βαθμό στο ισόπαλο 2-2.
Η Δροσιά μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ουσιαστική επίθεση, στο 8′, όταν η ασίστ του Σακκά βρήκε τον Χατζηλάμπρου ο οποίος απέναντι από τον Μπασινά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Ένα λεπτό αργότερα, ο Αγγελάτος θα βρεθεί από πλάγια δεξιά απέναντι από τον Μπασινά αλλά δεν θα καταφέρει να τον νικήσει.
Η Δροσιά πατούσε καλύτερα, δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Μπασινά και σε μία από αυτές στο 24′ ο Χατζηλάμπρου θα εκμεταλλευτεί τη λάθος συνεννόηση Τσόκα-Σμπιλίρη, θα κλέψει τη μπάλα αλλά θα τη στείλει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
Η ομάδα του Νηλέα μετά το 30′ άρχισε σιγά-σιγά να ανεβαίνει και στο 31′ ο Κέκης θα φύγει στην αντεπίθεση, αλλά την τελευταία στιγμή θα κοπεί αποτελεσματικά από τον Ντούκα.
Στο 37′ ωραία συνεργασία Μ.Μαστροκώστα-Παλαιολόγου θα προλάβει πάλι ο Ντούκα να απομακρύνει τον κίνδυνο.
Στο 40′ ο Κέκης θα βρεθεί απέναντι από τον Σωτηρόπουλο, θα χάσει το κοντρόλ και την ευκαιρία για την ομάδα του.
Στο β’ ημίχρονο ο Νηλέας μπήκε δυνατά, πήρε τη πρωτοβουλία για την ισοφάριση, αλλά η Δροσιά ήταν αυτή που έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Η πρώτη στο 62′ με τον Σακκά που με δυνατό σουτ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του εξουδετερωμένου Μπασινά και τη δεύτερη στο 69′ όταν ο Ν.Μαστροκώστας μόνος απέναντι από τον Μπασινά θα στείλει τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
Και αφού δεν πέτυχε το γκολ η Δροσιά, στο 73 η έξοχη ασίστ του Παλαιολόγου θα βρει τον Γιαγκίνη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ καθώς στο 78′ ο Αγγελάτος θα μπει στη περιοχή και με διαγώνιο πλασέ θα κάνει το 2-1.
Η ομάδα του Νηλέα βγήκε μαζικά στην επίθεση και στο 80′ ο Μ.Μαστροκώστας με έναν κεραυνό θα αναγκάσει τον Σωτηρόπουλο να απογειωθεί και να απομακρύνει σε κόρνερ.
Στο 82′ Ν.Μαστροκώστας-Αγγελάτος θα συνδυαστούν υπέροχα, τελικός αποδέκτης ο Ζαχαράκης, η κεφαλιά του οποίου θα σταματήσει στη ρίζα του δεξιού δοκαριού.
Στο 87′ πρώτα ο Λαλάκος και στη συνέχεια ο Βάρκας δεν θα μπορέσουν από κοντά να νικήσουν τον Μπασινά.
Οι παίκτες του Νηλέα δεν θα τα παρατήσουν, θα βρουν τα ψυχικά αποθέματα και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, μετά από σύγχυση στη περιοχή της Δροσιάς, ο Γ. Κότσαρης θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του με τους εμβρόντητους γηπεδούχους να μην μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε η νίκη.
Έξοχη η διαιτησία του κ. Δανιηλίδη και των βοηθών του Πασχαλίδη-Αντωνίου Χ.
ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ(Λάμπρου Γ.): Σωτηρόπουλος, Μαστροκώστας Ν., Μπατζιώτης, Βελαέτης, Ντούκα, Ζουρμπουλής, Αγγελάτος, Ζαχαράκης, Χατζηλάμπρου(57′ Λαλάκος), Λάμπρου, Σακκάς(85′ Βάρκας)
ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ(Ποδαράς Γ.): Μπασινάς, Δημολιάνης, Κότσαρης Κ., Σμπιλίρης, Τσόκας(46′ λτ Εβουρούμ), Κότσαρης Γ., Γιαγκίνης, Μαστροκώστας Μ., Κέκης(59′ Σπανός), Παλαιολόγος, Σακκής
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δανιηλίδης Γ.
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχαλίδης Γ.- Αντωνίου Χ.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ