Με 1-0 επικράτησε ο πρωτοπόρος της Βαθμολογίας Αμαρυνθιακός του Απόλλων Ερέτριας στο τοπικό ντέρμπι του Δήμου Ερετρίας Αμαρύνθου.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας όχι για τι οι δύο ομάδες δεν ήθελαν, δεν προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά γιατί δεν του άφησε ο άθλιος, κάκιστος αγωνιστικός χώρος , επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των αγωνιζομένων γηπέδου της Ερέτριας.

Θα κάνουμε μία παράκληση στον άλλοτε ποδοσφαιριστή και νυν Δήμαρχο Νίκο Γουρνή να κλείσει το γήπεδο από ΧΘΕΣ μέχρι α διορθωθεί η κατάσταση για τι είναι πραγματικά κρίμα να έχουμε χειρότερα με τραυματισμούς μιας και ο αγωνιστικός χώρος αυτή την στιγμή ειναι κατάλληλος μόνο για καλλιέργεια οπωροκυπευτικών προϊόντων.

 Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αμαρυνθιακός δεν μάγεψε με την απόδοση του είχε διάθεση, είχε αγωνιστικό πλάνο και παρότι ευτύχησε να προηγηθεί γρήγορα με το γκολ του Μήτρου δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ στις ευκαιρίες που του δόθηκαν και πήγε αγχωμένος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Βασίλη Βέλεντζα.

Σίγουρα οι τρεις βαθμοί μετράνε στο πρωτάθλημα και κανένας δεν θυμάται τον δεύτερο που λένε και στο NBA και η ομάδα του Δημήτρη Βαλκάνου έπραξε το καθήκον της κατακτώντας τους τρεις βαθμούς.

Ο Απόλλων Ερέτριας του Νίκου Κιαπέκου προσπάθησε στο παιχνίδι πάλεψε στο μέτρο του δυνατού είχε τις δικές του καλές στιγμές, αλλά σίγουρα οι Ερετριείς άλλα παιχνίδι πρέπει να κυκλώσουν για να παραμείνουν στη κατηγορία.

Το  γκολ του που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Ανδρέας Μήτρου με το στήθος στο 4′ με τά από σέντρα του Σεινταράσι και κακή εκτίμηση της φάσης από τον τερματοφύλακα Μπασινά Π.

Στην φάση του γκολ ο Απόλλων Ερέτριας διαμαρτυρήθηκε ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή με το πρώτο βοηθό Γιώργο Πασχαλίδη που έλεγχε την γραμμή του τέρματος να φεύγει με την μία για την σέντρα.

Το αγώνα σφύριξε ο Βασίλης Βελέντζας με συεργάτες του Γιώργο Πασχαλίδη και Σταυρο Ρουμπή.

Απόλλων Ερέτριας(Ν.Κιαπέκος): Mπασινάς Π., Γίγας, Τσούμαρης(74’Κιάκης Λ.), Πετράκης, Καρλατήρας, Νικολάου, Ζουρμπουλής, Κωνσταντάγκας, Τσούμαρης Χ.(84’Θανάσι), Τσούτσης Δ.(78’Μπαλάκας), Τσούτσης Π.

Αμαρυθιακός(Δ.Βαλκάνος):Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης(85’Ρούσσος), Τσολάκος, Ζουλιώτης, Βεσέλι, Σεινταράσι(65’Μώρος), Σιαράπης(85’Σπυράκης), Τόρα, Χαλιώτης(65′ Κοτρογιάννης), Μήτρου.,

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ