Με 0-6 επικράτησε ο ΑΟ Ν. Αρτάκης του Απόλλων Ερέτριας και συνέχισε να είναι σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Αμαρυνθιακό και ισόβαθμος με το Ταμυναικός στην κούρσα για τρείς  του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του Γιάννη Καρβέλη χρειάστηκε 37’ για να κάμψει την αντίσταση των αξιόμαχων γηπεδούχων , αλλά μετά πάτησε το πόδι στο γκάζι και πετυχε από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο επικρατώντας με το ευρύ 0-6.

Ο Γιάννης Καρβέλης έχει την ευτυχία να διαχειρίζεται ένα ρόστερ με σπουδαίους ποδοσφαιριστές που ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι απειλή προς την αντίπαλη εστία , αλλά μπορούν να θυσιάζουν το ΕΓΩ τους υπέρ του ΕΜΕΙΣ της ομάδας μετατρέποντας το ατομικό ταλέντο που ξεχειλίζει σε ένα υπέρ/όπλο ομαδικής συνοχής.

Ο Απόλλων Ερέτριας για 37’ λεπτά κοίταξε στο μέτρο του δυνατού τον σπουδαίο αντίπαλο καταθέτοντας ψυχή και ενέργεια , αλλά δείχνοντας και σημάδια ξεκάθαρης αγωνιστικής προόδου, μετά το πρώτο γκολ δεν άντεξε την πίεση του αγώνα την ποιότητα του αντίπαλου και γνώρισε τη ήττα σε ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν ήταν από αυτά που είχε κυκλώσει στο μπλοκάκι του ο Σπύρος Κοντός.

Η επιθετική πολυφωνία του ΑΟΝΑ εκφράστηκε στο παιχνίδι με σκόρερ κατά σειρά τους Ντελέκο, Μεγάλο, Ταυταρίδη, Τσούπρο, Χατζηστάμου Λάζρι.

Εύκολο διαιτητικό απόγευμα για τον Θανάση Παπακυριάκο, που είχε συνεργάτες τους Γιάννη Σπανό και Σταύρο Ρουμπή.

Απόλλων Ερέτριας(Σπ.Κοντός): Μπασινάς Παν., Κριτσιώτης, Μπασούκος, Βράκας (46′Κικίδης Κ.), ΤOWORFE, Μολές, Θανάση (71′ Κιάκης), Θαλασσινός Γ. (71′ Συκάς), Τάγκας (84′ Μήτρου Γ.), Μέτσιο, Παναγιώτου.

ΑΟΝ.Αρτάκης(Γ.Καρβέλης):Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Σεινταράσι(55’Καρλατήρας), Τσούπρος(67’Χαλιώτης), Στασινόπουλος, Ζαχαρόπουλος(67’Λάζρι), Χατζηστάμου(79’Ζουρμπουλής), Ντελεκος, Τόρα Γκέρσι(67’Γιαννόπουλος), Ταυταρίδης, Μεγάλος.

Για περισσότερές φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ