Στο γήπεδο της Ερέτριας η τοπική ομάδα υποδέχθηκε την ομάδα της Καρύστου για τη 4η αγωνιστική της Α τοπικής κατηγορίας. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και να χάνουν δύο ευκαιρίες με Πετράκη και Κωνστανταγκα.

Για το πρώτα 30 λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν τη πρωτοβουλία αλλά στο 30′ με μια αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από τη περιοχή και προς τα δεξιά ο Καράβολας έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια ο Απόλλων έψαξε την ισοφάριση με το Νικολάου να απειλεί στο 37′ με σουτ και το γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να διώχνει σε κόρνερ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και στα πρώτα πέντε λεπτά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για το 0-2 με τους Χαρίση και Ρούσσο να βρίσκουν μπροστά τους το Κελαϊ.

Στο 60′ ο Νίκος Σταματάκος στην επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε κέρδισε πέναλτι. Εκτελεστής ήταν ο Γιώργος Κωνστανταγκας με τον έμπειρο φορ να κάνει το 1-1.

Στη συνέχεια οι σημαντικές φάσεις ανήκαν τους γηπεδούχους με τους Πετράκη και Κιακη να απειλούν την εστία του Αραχωβιτη  με το γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να διώχνει σε κόρνερ.

Έτσι έμεινε το 1-1 μέχρι τέλος όπου ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Τον αγώνα σφύριξε ο Μάριος Πόγκας με συνεργάτες τους Γιώργο Κοντογιαννίδη και Γιάννη Ιωάννου.

Απολλων Ερετριας(Τσαραντάνης Α.): Μπασινάς Π. (30′ Κελάι λ.τ.), Γίγας, Θανάση, Καρλατήρας, Πετράκης, Πομαρές (82′ Τρεγκάι), Νικολάου, Λιάσκος (46′ Σταματάκος), Κωνσταντάγκας, Μέτσιο (46′ Μπαλάκας), Τσούτσης (46′ Κιάκης Ελ.).

Καρυστος(Τζόκας Γ.): Αραχωβίτης, Ρουκλιώτης (68′ Ντινιακός), Σίμωσης (88′ Γκιλπάθης), Μπογκντάνι, Ραβιόλος, Κακαβάς, Χαρίσης, Μπούσουλας (80′ Θάτσι), Ζάνι, Καράβολας, Ρούσσος.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ