Σε φιλική αναμέτρηση εκτός έδρας που έδωσε στην Κορινθία και στο Χιλιομόδι αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Ατρόμητο ο ΑΟΝ.Αρτάκης πήρε εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-2.

Οι ερυθροκίτρινοι δείχνουν να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση περίπου 3 εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της νέας χρονιάς.

 

Ήταν ένα παιχνίδι όπου ο ΑΟΝ.Αρτάκης ήταν ανώτερος και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας κινδύνους προς την αντίπαλη εστία κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και να κλειδώσει την υπόθεση νίκη, το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο φινάλε για το τελικό σκορ.

Ο επιθετικός του ΑΟΝΑ ο Γιώργος Ρουμπιές συστήθηκε και επίσημα στο κοινό σκοράροντας και κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του, επόμενο φιλικό είναι την προσεχή Κυριακή για τον ΑΟΝ.Αρτάκης όπου θα αντιμετωπίσει την ΠΑΕ Ηλιούπολη από την Super League2.

 

Για τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου που την νέα χρονιά στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στο πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ.Κορινθίας ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό με έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας που στοχεύει στην κορυφή και στην άνοδο στην Super League2.

 

               ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

35′ 0-1 ΓΚΟΛ! Ο Αγγέλου θα κάνει την σέντρα για να έρθει ο Djukovic με προβολή μέσα από την περιοχή και θα κάνει το 0-1.

65′ 0-2 ΓΚΟΛ! Απίθανη εκτέλεση μέσα από την περιοχή από τον Ρουμπιές θα πετύχει το 0-2, ο φορ των ερυθροκίτρινων θα ανοίξει λογαριασμό στα γκολ με ωραίο πλασέ τελείωμα εντός περιοχής ερχόμενος από τον πάγκο.

90′ 1-2 ΓΚΟΛ! Ο Στασινόπουλος θα εκτελέσει το πέναλτι και θα πετύχει το τελικό 1-2.

 

Ατρόμητος Χιλιομοδίου( Γιώργος Βορινιώτης): Παναγιωτόπουλος, Αμπάρα, Μπαλωμένος, Μπακούλης, Λαϊτσάς, Στασινόπουλος, Λαζαρίδης, Τ. Μπαλωμένος, Ζέρβας, Ράπτης, Γκιζαριώτης.

ΑΟΝ.Αρτάκης(Γιώργος Βαζάκας): Θεοχάρης, Αγγέλου, Γαλατάς, Τσούπρος, Σάντο, Λάσκαρης, Djukovic, Σπύρου, Αλεξίου, Τσιώλης, Στρέμπας. 

Έπαιξαν και οι: Στούμπος, Κατσογιάννης, Ριζογιάννης, Ιβάντσος, Καπετανάκης, Ράζος, Πάνου, Ρουμπιές, Μυτάκης, Αναστασόπουλος, Ζαχαράκης.