ΑΥΛΩΝΑΡΙ: …έκανε μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές, απέκτησε τον Ανδρέα Κούρτη!

0
1080
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

Με έναν εντυπωσιακό τρόπο προχώρησε, ουσιαστικά, στο ″κλείσιμο″ των μεταγραφικών του κινήσεων, για το φετινό καλοκαίρι το Αυλωνάρι!

Πιο συγκεκριμένα απέκτησε τον σπουδαίο 24χρονο, ακραίο επιθετικό Ανδρέα Κούρτη! Ο Πετριώτης άσος, είναι δημιούργημα της Σχολής ποδοσφαίρου ″Αίολος″, με τα χρώματα του οποίου πήρε και ΄΄…το βάπτισμα του πυρός΄΄, στα τοπικά πρωταθλήματα! Ακολούθησε η μεταγραφή του στον ΑΟ Κύμης (Δ’ & Γ’ Εθνική) και στην συνέχεια για λίγους μήνες στα Κριεζά, για να καταλήξει στον Ταμυναϊκό, όπου έκανε σπουδαίες εμφανίσεις και στέφθηκε και πρωταθλητής Εύβοιας (2016-17), παίζοντας την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τα χρώματα της ομάδας του Αλιβερίου στην Γ’ Εθνική!

Με την λήξη της περιόδου, ο ικανότατος επιθετικός, έκλεισε το κεφάλαιο Ταμυναϊκός και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του, κοντά στον τεχνικό που τον ″ξέρει″ πολύ καλά και από τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, τον Βαγγέλη Ντόβολη. Έτσι ήρθε σε συμφωνία με το Αυλωνάρι, όπου και υπέγραψε το νέο του δελτίο…

Χωρίς αμφιβολία οι ″κιτρινόμαυροι″, έκαναν μια σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ τους, καθώς οι ικανότητες του Ανδρέα Κούρτη, τόσο στον δημιουργικό τομέα, όσο και στον τομέα του σκοραρίσματος είναι γνωστές και αναμφισβήτητες!