Η 12η αγωνιστική της Α’ Ε.Π.Σ.Ε που μας πέρασε ήταν μια αγωνιστική όπου η Προποντίδα πέτυχε την νίκη της αγωνιστικής περνώντας αέρα από τον τοπικό Δύστο ενώ ο Ταμυναϊκός συνέχισε αλάνθαστος στην προπαίδεια του 3ποντου και το αήττητο του έφτασε στο 12/12.
Ο ΑΟ.Χαλκίς πατάει καλά αγωνιστικά και με νέα 4αρα έφτασε σε ευρεία νίκη επί του Σταυρού σε ένα παιχνίδι όπου ήτανε καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Ελλήσποντος και Μακρυκάπα αλληλοεξουδετερωθηκαν και έμειναν στο στείρο μηδέν μηδέν σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις όπου πήγε στην δύναμη.
Ο Ταμυναϊκός συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή και συνέχισε το αήττητο του 12/12 καθώς πέρασε αέρα με 0-5 από τον Απόλλωνα Ερέτριας.
Η Αιδηψός συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και επικράτησε με 3-0 του Ατρόμητου Βασιλικών.
Η Αναγέννηση Μαντουδίου και τα Νέα Στύρα μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς αφού έμειναν στο 1-1 σε ένα παιχνίδι όπου η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτει τον παίχτη παραπάνω.
Σε ματς 6ποντου ΑΠΚΟ Δροσιάς και Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου έμειναν στην ισοπαλία και στο 1-1 σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ήθελαν να κερδίσουν για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.
Η Προποντίδα πέτυχε την νίκη της αγωνιστικής καθώς ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας περνώντας αέρα από τον τοπικό Δύστο με 0-3.
Βροχή τα γκολ στο Ληλάντιο πεδίο με τον Λήλα Βασιλικού να κερδίζει με 5-2 τον Ερμή Πηλίου και να συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στην βαθμολογία.










