Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχτηκε ο Α.Ο.Χαλκίς απέναντι στην αξιόμαχη Αιδηψό στο Δημοτικό γήπεδο της Χαλκίδας.

Οι παίχτες του Δ.Λύκου πλήρωσαν σήμερα την υπεροψία που έχουν δείξει σε αρκετά παιχνίδια άλλα και την μη ικανότητα να κλειδώνουν το τρίποντο παρότι προηγούνται στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα για τις υποδείξεις σε πολλές περιπτώσεις του Β΄ επόπτη και κυρίως για το ακυρωθέν γκολ του Γκιόκα στις καθυστερήσεις.

Αναγνωριστικό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές στη συνέχεια.

Στο 13΄ οι Nerazzuri άνοιξαν το σκορ έπειτα από προσπάθεια και σέντρα του Κολιόπουλου από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Τρεπεκλή που με σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μπιμπάι κάνοντας το 1-0.

Ο Τρεπεκλής στο 20΄ επιχείρησε το σουτ από κοντινή απόσταση με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να τον νικάει αυτή τη φορά.

Η Χαλκίδα συνέχισε να έχει το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο 21΄ η εκτέλεση φάουλ του Ζαχαριά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι με το σουτ του Καρχάλιου στην επαναφορά να έχει την ίδια κατάληξη.

Μετά το πρώτο μισάωρο η ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων άρχισε να ατονεί με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν σιγά σιγα από το καβούκι μη μπορώντας να πατήσουν όμως την αντίπαλη περιοχή.

Στην επανάληψη ενώ όλοι θα περίμεναν ο Α.Ο.Χ. να κλειδώσει τη νίκη με την επίτευξη ενός δευτέρου τέρματος οι παίχτες του Δ.Λύκου αναλώνονταν παιδεύοντας τη μπάλα χωρίς να βγάζουν φαντασία και εγωισμό στο παιχνίδι τους.

Οι φιλοξενούμενοι στο 70΄ μία από τις σπάνιες επισκέψεις τους στα αντίπαλα καρέ κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ζουλιώτη πάνω στον Κυριάκου.

Ένα μαρκάρισμα που ο πολύπειρος αμυντικός θα μπορούσε να το αποφύγει καθώς ο Κυριάκου δεν βρισκόταν σε θέση βολής και ουσιαστικά βρισκόταν μόνος ανάμεσα σε τρεις αμυντικούς των γηπεδούχων.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ι.Μπιμπάι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Φαλαγγίτη κάνοντας το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στα λεπτά που απέμειναν οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με  γεμίσματα και κυρίως με κάποια στημένα για την επίτευξη ενός δευτέρου τέρματος χωρίς να καταφέρουν να ανησυχήσουν το γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Στις καθυστερήσεις είχαμε την επίμαχη φάση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών όταν ο Λάμπρου σέντραρε από αριστερά με τον Γκιόκα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα το γκολ όμως να ακυρώνεται καθώς υπήρξε σηκωμένη σημαία από τον επόπτη.

Προσωπική μας άποψη ο επόπτης βιάστηκε να σηκώσει τη σημαία με τους γηπεδούχους να έχουν δίκιο που φωνάζουν.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίχτες του Γ.Δημητρίου να πανηγυρίζουν το βαθμό της ισοπαλίας που παρά τα προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν ήρθαν στην Χαλκίδα να παίξουν ποδόσφαιρο αποφεύγοντας περιττές καθυστερήσεις.

Το αγώνα σφύριξε Στρατος Ντούρας με συνεργάτες τους  Π. Σέρρα και  Ι. Ντοβολη

Α.Ο.Χαλκίς ( Δ.Λύκος) Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Τσολάκος (83΄ Λάμπρου) Γεωργίου, Τσολάκος, Σπυράκης ( 65΄Χαλιώτης) Τρεπεκλής (65΄Λούκας) Καραχάλιος, Ζαχαριάς, Μαστροκώστας (40΄ λ.τ. Γκιόκας) Ζουλιώτης

Α.Ο.Αιδηψού (Γ.Δημητρίου) : Μπιμπάι, Φώτου, Καραγκούνης, Γιουκάι, Μανδέλος, Σούμπασης (83΄Γκοτζάι) Καπλανάι (61΄ Γάσπαρης) Αναγνώστου (88΄Σαμπάι) Κυριάκου, Μπιμπάι, Μάρκου (61΄Ιωσήφ).