Ιστορική άνοδο πέτυχε η Κάρυστος καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συμμετάσχει την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετά την σημερινή εκτός έδρας νίκη με 0-4 επί του Βελούχι στα μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνικής και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην τρίτη Εθνική κατηγορία.
Με τους συνήθους υπόπτους μια ακόμα αποστολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με έναν αφηνιασμένο Στρέμπα που έκανε χατ τρικ για δεύτερο σερί παιχνίδι και ολοκλήρωσε το θριαμβευτικό πέρασμα ο Σπανός τα δελφίνια φιγουράρουν μόνο πρώτα στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο βαθμών των 12 πόντων σε 4 ισάριθμα παιχνίδια.
Για την 5η αγωνιστική κάνουν το ρεπό τους και ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους τις τελευταίες δύο αγωνιστικές ενός έδρας καθώς θα υποδεχτούν πρώτα τον Ιωνικό και τέλος την Αναγέννηση Σχηματαρίου.
ΓΚΟΛ:7′ (π) & 15′ & 77′ Στρέμπας, 84′ Σπανός.
Διαιτητής: Πετσας(Σύνδεσμος Τρικάλων) Βοηθοί: Αλεξόπουλος(Σύνδεσμος Τρικάλων) – Λεωνίδας(Σύνδεσμος Τρικάλων)
ΒΕΛΟΥΧΙ(Παναγιώτης Ρεσίτης): Γαλανάκης, Τσακνής, Δ. Σερπάνος, Λέρης, Κουτρομάνος, Πλεξίδας, Γ. Σερπάνος, Παρασκευόπουλος, Κατσαβρίας, Παχής, Μπούτσης. (Χαλκιάς, Τσακνής, Ντότσικας, Χειλάς, Ανδρεάκης, Λαμπρόπουλος).
ΚΑΡΥΣΤΟΣ (Φώντας Καζακόπουλος): Μπονατάκης, Αρσενίδης, Νίκολη, Ντονκόρ, Γάκης, Μελιόπουλος, Νιφορόπουλος, Ραχήμ, Κουτσιανικούλης, Στρέμπας, Σπανός. (Κολλιάκος, Ζάνι, Θάτσι, Γ. Παπαδόπουλος, Αργυρίου), Ραβιόλος, Κασέμι, Παπαπούλιος).

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 5η αγωνιστική Βελούχι-Ησαΐας Δεσφίνας,
Πέλοπας Κιάτου-Ιωνικός Νίκαιας,
Ερμιονίδα-Αναγέννηση Σχηματαρίου.
Ρεπό: Κάρυστος.
6η αγωνιστική
Ερμιονίδα-Πέλοπας Κιάτου,
Αναγέννηση Σχηματαρίου-Ησαΐας Δεσφίνας, Κάρυστος-Ιωνικός Νίκαιας.
Ρεπό: Βελούχι.
7η αγωνιστική
Κάρυστος-Αναγέννηση Σχηματαρίου,
Ιωνικός Νίκαιας-Ερμιονίδα,
Πέλοπας Κιάτου-Βελούχι.
Ρεπό: Ησαΐας Δεσφίνας.







