Δύο ομάδες με πολύ καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, συναντήθηκαν στο γήπεδο της Δροσιάς, ο ΑΠΚΟ Δροσιάς και ο ΑΟ Μακρυκάπας!
Το παιχνίδι ήταν σχετικά ενδιαφέρον και οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν την υπεροχή! Στο α’ μέρος οι ‘’Λύκοι’’ ήταν πιο κινητικοί είχαν τον έλεγχο, πέτυχαν ένα γκολ, είχαν ένα δοκάρι και κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλο γκολ!
Στο β’ μέρος το σκηνικό άλλαξε, στους φιλοξενούμενους άρχισαν να φαίνονται τα σημάδια κόπωσης, από τα δύο συνεχόμενα μεγάλα ντέρμπι με Αμαρυνθιακό και Αρτάκη, ενώ οι γηπεδούχοι ανέβασαν ψηλά την πίεση και έψαξαν την ισοφάριση! Οι παίκτες του Γ. Λάμπρου, δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ και ενώ όλα έδειχναν ότι το σκορ δύσκολα θα άλλαζε, ήρθε η φάση διαρκείας, όπου πάλι ‘’χτύπησε’’ και σ’ αυτό το παιχνίδι, ο Σακκάς και έφερε το παιχνίδι στα ίσια…
Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο…
*φάσεις και γκολ:

  • 14’ ο Λειβαδίτης μπήκε στην περιοχή, σούταρε για να φύγει, λίγο άουτ η μπάλα, έξω από το δεξιό κάθετο δοκάρι…
  • 30’ ο Πετράκης βρίσκει πολύ ωραία τον Αγγελάτο, που πιάνει δυνατό σουτ, η μπάλα βρίσκει στο πόδι του Γκρινιάρη και στην συνέχεια απομακρύνεται…
  • 33’ ΓΚΟΟΟΛ! 0-1, ο Κονόμι, μπήκε από δεξιά στην γωνία της μεγάλης περιοχής, πιάνει δυνατό ευθύβολο σουτ και στέλνει την μπάλα, στην απέναντι δεξιά γωνία του Σωτηρόπουλου!
  • 37’ λίγο έξω από την περιοχή ο Πασάι σουτάρει δυνατά, η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και φεύγει άουτ…
  • 40’ σουτ του Αγγελάτου η μπάλα λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
  • 42’ ο Σίδερης βρίσκει τον Βουρδάνο σε καλή θέση, όμως αυτός δεν βρίσκει την μπάλα και χάνει την καλή ευκαιρία…
  • 51’ σέντρα του Πασάι, μέσα στην περιοχή ο Κονόμι πιάνει κεφαλιά η μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξιό κάθετο δοκάρι…
  • 72’ ο Αγγελάτος εκτελεί επικίνδυνα κόρνερ, η μπάλα περνά παράλληλα προς το τέρμα χωρίς να μπορέσει κάποιος συμπαίκτης του να την βρει…
  • 75’ ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Πετράκη, που μέσα από την περιοχή πλασάρει, ο Πάττας, διώχνει με τα ακροδάχτυλα, όμως πηγαίνει προς τα δίκτυα, εκεί παρεμβαίνει ο Πουρνής και την απομακρύνει…
  • 91’ ΓΚΟΟΟΛ! 1-1, φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, πολλές κόντρες και τελικά η μπάλα έρχεται στον αμαρκάριστο, Σακκά που πλασάρει την μπάλα στα δίκτυα και φέρνει το παιχνίδι στα ίσια!

Πάρα πολύ καλή και σχολαστική η διαιτησία του Γιώργου Τουλούμη, αλλά και των συνεργατών του Αντώνη Ιωάννου και Γιάννη Ντόβολη.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Ι. Διοκμετζίδης, Μυτάκης, Βελαέτης, Ντούκα, Ζουρμπουλής (80′ Σακκάς), Αγγελάτος, Πετράκης, Χατζηλάμπρου (46′ Γιαλός), Ν. Μαστροκώστας, Μπαζιώτης (88′ Βάρκας).

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Βαγγέλης Ζέρβας): Πάττας, Μπελίτσος, Γκέκας, Γκρινιάρης, Πουρνής, Γ. Μαστροκώστας, Πασάι (85′ Παπαγεωργίου), Κονόμι, Βουρδάνος (76′ Λέκκας), Δ. Σίδερης (66′ Μήτρου), Λειβαδίτης.

*για το φωτοτρεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ