Ο Ταμυναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής της σημερινής συνάντησης και απέδρασε με μεγάλο διπλό από το γήπεδο της Νέας Λαμψάκου επικρατώντας δύσκολα του Ελλησπόντου με 0-2.
Οι γηπεδούχοι κοίταξαν στα μάτια τον μεγάλο τους αντίπαλο, στάθηκαν αξιοπρεπώς στο γήπεδο, αλλά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητά του ακόμα και όταν για 30′ στο β’ ημίχρονο έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Ανγκιέλι με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Το πρώτο 20′ ανήκε στον Ελλήσποντο  με την πρώτη του μεγάλη στιγμή μόλις στο 1′ με τον Ζωντό να αποσοβεί το γκολ στο δυνατό σουτ του Πέτσα.
Στο 11′ ήταν ο Γκίκας που νικήθηκε για δεύτερη φορά από τον τερματοφύλακα του Ταμυναϊκού. 
Στο 18′ η κεφαλιά του Νικολάου στη σέντρα του Κατσίμπρα θα φύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ζωντού.
Ο Ταμυναϊκός ισορρόπησε και στο 31′ ο Ντούρμας θα βρεθεί απέναντι από τον Κόκκινο, θα κοπεί όμως την τελευταία στιγμή από την έξοχη προβολή του Γεωργαντόπουλου.
Στο β’ ημίχρονο ο Ταμυναϊκός θα ξεκινήσει δυνατά, θα πιέσει και στο 52′ ο Γ.Πέππας θα συνδυαστεί έξοχα με τον Τρεπεκλή που θα ελιχθεί μέσα στη περιοχή αποφεύγοντας τους αντιπάλους του, αλλά θα στείλει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 60′ ο Ταμυναϊκός θα μείνει με 10 παίκτες καθώς ο Ανγκιέλι θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του κ. Σιαπλαούρα για εξύβριση. Όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό, στο 61′, θα ανοίξει το σκορ με το εξαιρετικό σουτ του Μώρου από το ύψος της μεγάλης περιοχής παρά την προσπάθεια του Κόκκινου για το 0-1.
Οι παίκτες του Ελλησπόντου προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, πίεσαν τον Ταμυναϊκό και στο 76′ σε μία φάση διαρκείας, ζήτησαν πέναλτι καθώς η σέντρα του Νικολάου θα αποκρουστεί από τους αμυντικούς του Ταμυναϊκού, οι παίκτες και ο πάγκος θα διαμαρτυρηθούν έντονα υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου.
Ο διαιτητής όμως με τον βοηθό έδωσαν συνέχεια στο παιχνίδι
Στην κόντρα επίθεση του Ταμυναϊκού ο Τρεπεκλής θα σεντράρει παράλληλα στην εστία, στην πορεία της ο Μώρος δεν θα μπορέσει να στείλει εξ επαφής τη μπάλα στα δίχτυα.
Κάτι που έγινε στο 90′ καθώς η μπάλα μετά από σέντρα μέσα στη περιοχή των γηπεδούχων θα γλιστρήσει από την αγκαλιά του Κόκκινου και ο Τρεπεκλής που παραμόνευε θα το εκμεταλλευτεί και δεν θα δυσκολευτεί με προβολή να τη στείλει στα δίχτυα για το 0-2 σφραγίζοντας έτσι την μεγάλη νίκη της ομάδας του.
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ(Κρόκος Γ.): Κόκκινος, Γεωργαντόπουλος(70′ Τσούμαρης), Γίγας, Ρουμπής, Κούτρας, Πέτσας, Νικολάου, Κατσίμπρας, Πάνου(84′ Μπόκαρης), Γκίκας, Ράζος(46′ Μάλλιαρης)
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ(Ντόβολης Ε.): Ζωντός, Πέππας Κ., Τσολάκος(27′ λτ Πόγκας), Καρατζάς, Αναστασίου, Ανγκιέλι(60′ κόκκινη), Πέππας Γ., Ντόβολης(88′ Φωτιάς), Ντούρμας, Μώρος Ι.(84′ Μανδράκας), Τρεπεκλής
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιαπλαούρας Χ.
ΒΟΗΘΟΙ: Ρουμπής Σ.-Σέρρας Π.