Στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου ο τοπικός Ευβοϊκός υποδέχτηκε τα Κριεζά σ ένα εξαποντο ματς. Απ’ την αρχή του αγώνα και το πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους.

Στο 9′ σε μια φάση διαρκείας μέσα στη περιοχή των Κριεζών ο πολύ καλός σήμερα Μπαριτας μ ένα βόλε απ’ το σημειο του πεναλτι έκανε το 1-0.

Η συνέχεια βρήκε τον Ευβοϊκό να πιέζει πολύ την αντίπαλη εστία αλλά ο Καπενης όταν έπρεπε ήταν εκεί.

Σε μια ανύποπτη φάση στο 40′ ο Τζανός πρόλαβε και τσίμπησε τη μπάλα και ο Καπενης τον ανέτρεψε με τον κ. Παπαδόπουλο να δείχνει την έσχατη ποινή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός των γηπεδούχων, Λύκος.

Σε πρώτη φάση ο Καπενης το απέκρουσε αλλά δόθηκε επανάληψη του πέναλτι επειδή ο κιπερ των φιλοξενούμενων δε πάταγε τη γραμμή όταν εκτέλεσε ο Λυκος.

Όταν έγινε η επανάληψη του πέναλτι ο Λύκος ευστόχησε και έκανε το 2-0. Στην επόμενη φάση και ύστερα από μια φανταστική ασίστ του Μπαριτα ο Ελευθεριάδης με ωραίο σουτ από πλάγια έκανε το 3-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και έτσι να κλείσει το ημίχρονο.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως άρχισε και το πρώτο με τον Ελευθεριάδη στο 54′ να εκμεταλλεύεται την ωραία ασίστ του Λύκου και να κάνει το 4-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και οι δύο προπονητές έκαναν τις αλλαγές τους.

Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου(Μαλλιάρης): Βαβουλιωτης(79′ Ρώσσης), Πιτσινης, Ντουρμας(79′ Καρλατηρας), Μπαριτας, Νάνος, Παππάς(58′ Μπιτζανακης), Κυτινος(20′ Μαραγκός), Μαλλιάρης, Λύκος, Τζανός, Ελευθεριάδης

Κριεζά(Βλάχος): Καπενης, Τριανταφυλλου, Χρήστου, Καρατζάς, Νονάς(65′ Μπανος), Λαθουρας(65′ λόγω τραυμ. Αθανασίου Μ.), Μουρτικας(65′ Αθανασιου Α.), Τσαρουμης, Τσοκας, Λυκουρης (65′ Καρβουνιάρης), Ανδρέου(65′ Αθανασίου Σ.)