Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει:

  • την καλύτερη ενδεκάδα της 10ης αγωνιστικής
  • τον καλύτερο προπονητή
  • και τον MVP της αγωνιστικής

Λόγω των αναβολών στα παιχνίδια Ταμυναικός-Λήλας Β., Αμαρυνθιακός-Σκεπαστή, Όλυμπος Γ.-Κάρυστος, η ενδεκάδα θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα 4 παιχνίδια που έγιναν.

  1. Άγγελος Κηρόπουλος (Μακρυκαπα): Ο κορυφαίος της Μακρυκάπας με τις επεμβάσεις του κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 1-0.
  2. Φώτης Βεσέλι (Απόλλων Ερέτριας): πραγματικό ”μηχανάκι”, με αστείρευτες δυνάμεις, διαπρέπει τόσο στον ανασταλτικό όσο και στον δημιουργικό τομέα! Υπέρ-πολύτιμο ”εργαλείο” στον φετινό Απόλλωνα!
  3. Κλαούντιο Κανάνι (Απόλλων Ερέτριας): πιστοποίησε για μια ακόμα φορά ότι κάνει την πιο μεστή, αγωνιστικά χρονιά της καριέρας του! Έτρεξε πολύ, δημιούργησε και σκόραρε και σ’ αυτό το παιχνίδι.
  4. Παναγιώτης Γεωργίου (ΑΟ Χαλκίς): Αρχοντικός εκμηδένισε τους αντίπαλους επιθετικούς
  5. Πέτρος Στρατής (Ελλησποντος): Ο βετεράνος φορ των “Προσφύγων” πιστοποίησε για ακόμα μια φορά την αξία του. Έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με ένα υπέροχο σε εκτέλεση γκολ, δημιούργησε το δεύτερο και βοήθησε τα μέγιστα στην νίκη της ομάδας του.
  6. Πάρης Σπυράκης (ΑΟ Χαλκίς): Πολλά χιλιόμετρα στην μεσαία γραμμή εξαιρετικός ανασταλτικά, πολύ καλός δημιουργικά.
  7. Μάριος Καραχάλιος (ΑΟ Χαλκίς): Ο “SUPER MARIO” του ΑΟΧ επέστρεψε στις σπουδαίες εμφανίσεις θυμίζοντας κάτι από τα παλιά, πέτυχε το γκολ της νίκης, είχε ένα δοκάρι και με κάθε τρόπο έκανε άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα.
  8. Τίτο Μπιμπάι (Αιδηψός): Πέτυχε γκολ, δημιουργούσε και ήταν μία διαρκή απειλή για την άμυνα, της Δροσιάς!
  9. Γιάννης Μπινιάκος (Ελλήσποντος): Το νέο απόκτημα του Ελλησπόντου είχε εξαιρετική παρουσία, έχοντας συμμετοχή στο πρώτο τέρμα της ομάδας του, σημειώνοντας το δεύτερο και γενικά ήταν μια διαρκής απειλή για την άμυνα των φιλοξενούμενων!
  10. Γκέρσι Τόρα (Απόλλων Ερέτριας): με το χατ-τρικ και την εκτελεστική του δεινότητα, περνάει δικαιωματικά στην 11άδα της αγωνιστικής!
  11. Γιάννης Κυριακού (Αιδηψός): Ο πρωταγωνιστής της αγωνιστικής χατ-τρικ άλλη μία σπουδαία εμφάνιση αν συνεχίσει έτσι θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα ότι ήταν τερματοφύλακας και θα γίνει το “μηλο της έριδος” μεταγραφικά…
Μάριος Καραχάλιος!

MVP της αγωνιστικής Μάριος Καραχάλιος(ΑΟ Χαλκίς): Ο αρχηγός του ΑΟΧ βγήκε μπροστά με γκολ και ηγετική εμφάνιση οδήγησε τους ″νερατζούρι″ στην νίκη που τους επιτρέπει να είναι μόνοι στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΕ.

Γιώργος Δημητρίου

Προπονητής της αγωνιστικής Γιώργος Δημητρίου(Αιδηψός): Μεγάλο διπλό με ανατροπή απέναντι σε μία ομάδα  με τους ίδιους στόχους, παρά τα προβλήματα και το μικρό “ρόστερ”  βγάζει λαγούς από το καπέλο του (Γιάννης Κυριακού) και οδηγεί την Αιδηψό σε ήρεμα νερά παραμονής στην κατηγορία.